Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Семінар про професійне навчання для безробітних у Славутичі

Для 21 безробітного у Славутицькій міській філії Київського обласного центру зайнятості 23 січня відбувся семінар «Презентація Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості України». На семінарі, переглядаючи відеопрезентацію, безробітні мали можливість ...

Для 21 безробітного у Славутицькій міській філії Київського обласного центру зайнятості 23 січня відбувся семінар «Презентація Рівненського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості України». 

На семінарі, переглядаючи відеопрезентацію, безробітні мали можливість ознайомитися з навчальною базою та технічними можливостями Рівненського центру професійно-технічної освіти, з професіями та напрямками, за якими відбувається навчання, термінами та умовами навчання, проходження виробничої практики.

Надавалася інформація про умови проживання в гуртожитку та матеріальне забезпечення на період навчання. Наголошувалось, що на базі даного навчального закладу можна здобути престижні робітничі професії в галузі будівництва, металообробки, деревообробки, сфери послуг, торгівлі та інших, здобути професії забутих народних промислів, а також професії, які спрямовують людей на самозайнятість (загалом 56 робітничих професій та понад 140 різноманітних напрямів підвищення кваліфікації).

Переконливим аргументом для безробітних є той факт, що навчання в Рівненському ЦПТО за затребуваними на ринку праці робітничими професіями проводиться в короткі терміни.

Фінансування витрат на професійне навчання безробітних проводиться за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Підвищення кваліфікації можливо здійснити за дистанційною формою навчання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: