Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розважально-пізнавальна вікторина «Під знаком Купідона»

День святого Валентина завжди наповнений любов'ю і радістю. Романтичний настрій витає в повітрі, всюди сяють посмішки. У цей день щасливі всі без винятку: і діти, і дорослі. Тому третьокласники теж з радістю погодилися взяти участь в конкурсі на кращу пару. Девізом цих змагань була дружба. Першим завданням було знайти...

 

День святого Валентина завжди наповнений любов'ю і радістю. Романтичний настрій витає в повітрі, всюди сяють посмішки. У цей день щасливі всі без винятку: і діти, і дорослі. Тому третьокласники теж з радістю погодилися взяти участь в конкурсі на кращу пару. Девізом цих змагань була дружба.

Першим завданням було знайти свою даму серця, з'єднавши половинки сердець. Хлопчаки кинулись шукати свою "кохану". Це їм вдалося з легкістю. 12 створених пар, бажаючи довести, що саме вони є найкращі, розпочали змагання.

У кулінарному конкурсі відзначилися не всі: мало хто зміг правильно вибрати інгредієнти для тих чи інших страв. Трохи засмучені першою невдачею, "закохані" втішилися, станцювавши вальс.

У наступному змаганні партнери повинні були створити дизайнерський наряд з… туалетного паперу для дами серця! Ідея не дуже вже й оригінальна, але, тим не менше, вона викликала бурхливі емоції в усіх учасників. Обидві сторони активно допомагали один одному, і нарешті були створені справжні шедеври, за які були відзначені всі без винятку.

Спортивний конкурс пролетів за одну мить, проте учасники показали прекрасну фізичну форму. Практично не було тих, хто програв, усі веселилися і раділи власним успіхам.

Фінальний танець помирив усіх − і переможців, і переможених, а отримані в подарунок солодощі зменшили гіркоту поразки. Три пари виявилися найкращими, а в підсумку перемогла дружба!

Нехай же завжди, а не тільки в День святого Валентина, люди випромінюють любов по відношенню один до одного − і тоді світ стане світлішим і добрішим!

 

Ольга КРОПТА,
керівниця відділу клубної роботи ЗБІЦу


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: