Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Горизонт 2020

Трохи більше трьох років тому (в липні 2015 року) Україна стала асоційованим членом «Горизонту 2020» - найбільшої програми Європейського Союзу, що спрямована на фінансування наукових досліджень та інноваційних розробок. Бюджет програми величезний – 80 млрд. євро на сім років (на 2014-20 рр.). Як і країни ЄС, Україна має повне...

 

Трохи більше трьох років тому (в липні 2015 року) Україна стала асоційованим членом «Горизонту 2020» - найбільшої програми Європейського Союзу, що спрямована на фінансування наукових досліджень та інноваційних розробок. Бюджет програми величезний – 80 млрд. євро на сім років (на 2014-20 рр.).

Як і країни ЄС, Україна має повне право користуватись цим фінансованим інструментом. Однак, який механізм його використання? Які цілі визначають пріоритети, як формуються й фінансуються проекти в рамках зазначеної Програми? Зрештою, як заявити свою установу учасником проекту?

Відповіді на ці та інші запитання  отримали учасники заходу "Інформаційний день Програми "Горизонт 2020" – співробітники Державного агентства України з управління зоною відчуження та Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника.

Провели цю важливу інформаційну роботу викладачі НТУ КПІ ім. І. Сікорського – професор, д.т.н. С.М. Шукаєв та доцент, к.с.н А.В. Пятова, які очолюють напрями ,,Інформаційні та комунікаційні технології" і "Клімат та ефективність використання ресурсів, включаючи сировинні матеріали" Національного контактного пункту при НТУ КПІ ім. І. Сікорського, а також Надзвичайний і Повноважний Посол, старший радник, проектний менеджер Українського гідрометеорологічного центру, представник Програмного комітету «Клімат, навколишнє середовище, ефективне використання ресурсів і сировини» О.М. Скоропад.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: