Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Присвячується 30-й річниці виводу військ з Афганістану

У Славутичі, в СК «Олімпієць, з 15 по 17 лютого проходив Відкритий чемпіонат міста з міні-футболу серед юнаків 2008 р.н. і молодших. У змаганнях взяли участь 16 команд (близько 200 учасників) з Прилуцького р-ну, міст Бориспіль, Бровари (3 команди), Городня, Житомир (2 команди), Київ (2 команди), Славутич (2 команди), Сновськ...

 

У Славутичі, в СК «Олімпієць, з 15 по 17 лютого проходив Відкритий чемпіонат міста з міні-футболу серед юнаків 2008 р.н. і молодших. У змаганнях взяли участь 16 команд (близько 200 учасників) з Прилуцького р-ну, міст Бориспіль, Бровари (3 команди), Городня, Житомир (2 команди), Київ (2 команди), Славутич (2 команди), Сновськ, Чернігів, сіл Петропавлівська Борщагівка (Києво-Святошинський р-н, 2 команди).

Захід був присвячений вшануванню пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів та 30-річчю виводу радянських військ з Афганістану. На урочистій церемонії відкриття міський голова Юрій Фомічев подякував присутнім воїнам за героїзм.

Заступник голови Всеукраїнської ГО «Асоціація «Афганці» Чорнобиля» Андрій Бажинов вручив бійцям нагороди організації. Урочистий захід був продовжений відеопоказом хронології афганської війни та концертом пам’яті від лауреата багатьох конкурсів, автора-виконавця, учасника бойових дій В’ячеслава Купрієнка.

Результати змагань:

І місце – команда «Каскад−1» (м. Бровари);
ІІ місце – команда «КДЮСШ» (м. Славутич);
ІІІ місце – команда ФК «Десна» (м. Київ).

Кращими гравцями наших команд були визнані Микита Тюнник («КДЮСШ») та Максим Рижий («Спартак»).

Вітаємо спортсменів та їх тренера Віктора Бойка з призовим ІІ місцем і бажаємо подальших звершень та перемог!

Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: