Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

КП ДЕУ інформує

Підприємство КП «ДЕУ» продовжує прибирання сміття з доріг після танення снігу, по вулиці Дружба Народів, проїзд Шкільний і Курчатова. Зробили перевірку стану доріг після танення снігу, для планування проведення першочергових робіт з ямкового ремонту. Були проведені роботи з заміни поломаної решітки по вулиці, 77 Гвардійської...

 

Підприємство КП «ДЕУ» продовжує прибирання сміття з доріг після танення снігу, по вулиці Дружба Народів, проїзд Шкільний і Курчатова.

Зробили перевірку стану доріг після танення снігу, для планування проведення першочергових робіт з ямкового ремонту. Були проведені роботи з заміни поломаної решітки по вулиці, 77 Гвардійської Дивізії та установлення нової зливової решітки в зливо приймачі.

Також в тестовому режимі з використанням рециклера провели роботи з ямкового ремонту дорожнього покриття в місті. Перевірка показала високу професійну підготовку колективу, що дозволить в весняно-літній період проводити якісний ремонт дорожнього покриття в місті.

Директор підприємства подякував майстру дорожньої дільниці Хропатому А. М. за високу організацію ремонту на об’єкті . А також робочим дорожньої дільниці Коріню А.А., Коріню П.С., водіям: УНІМОГА Тищенко В.М , ГАЗ САЗ Лутченко Г.В.,трактористу МТЗ Райскому В.П.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: