Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

СОЦІАЛЬНІ ПОСЛУГИ У ЦНАП

З 1 березня 2019 року перелік адміністративних послуг, які можна замовити у Центрі надання адміністративних послуг буде доповнений соціальними послугами. А саме, призначення житлових субсидій ВПЕРШЕ, допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами, при народженні дитини, одиноким матерям, при усиновленні дитини, малозабезпеченим сім’ям та...

 

З 1 березня 2019 року перелік адміністративних послуг, які можна замовити у Центрі надання адміністративних послуг буде доповнений соціальними послугами. А саме, призначення житлових субсидій ВПЕРШЕ, допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами, при народженні дитини, одиноким матерям, при усиновленні дитини, малозабезпеченим сім’ям та ін. оформлятиметься через ЦНАП.

Безперечно, прийом заяв на отримання соціальних допомог від держави потребує відповідних знань, досвіду та навиків.

19 лютого 2019 року в Центрі надання адміністративних послуг, відбулося навчання адміністраторів ЦНАП, яке було присвячене не тільки вивченню інформаційних карток адміністративних послуг, а й обговоренню питань, які часто виникають на практиці. Начальник управління соціального захисту населення Славутицької міської ради Шаповал Наталія Олександрівна та начальник відділу прийому громадян з надання державних соціальних допомог та компенсацій Мартиненко Світлана Миколаївна детально ознайомили адміністраторів ЦНАП із пакетом необхідних документів, порядком та способами подання, а також із їх особливостями.

Обговорені нюанси прийняття документів на призначення житлових субсидій. Звернуто акцент на деталі призначення допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами. Для нас - це безцінний досвід. Адже у кожної родини є свої життєві обставини, які обов’язково враховуються для призначення цих послуг.

Детально ознайомитись з переліком послуг можна за посиланням https://cnap-slavutich.com.ua/…/379-sotsialni-posluhy-u-tsn…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: