Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Правоохоронцями проводитимуться комплексні антитерористичні заходи

Правоохоронці Київщини звертаються до громадян з проханням поставитися до таких заходів з порозумінням, відповідальністю та громадською свідомістю. Будьте пильні, а вразі виявлення підозрілих осіб, груп людей, чи предметів, залишених у громадських місцях, негайно інформуйте органи внутрішніх справ

 
У зв’язку з подіями, які відбуваються в державі, правоохоронні служби посилюють антитерористичні заходи, направленні на виявлення та затримання груп чи осіб, які мають наміри вчинення терористичних актів.

Працівники міліції Київщини, як і всі правоохоронні органи України, проводитимуть ряд комплексних заходів, направлених на виявлення підозрілих предметів та осіб, а також груп людей, поведінка чи зовнішній вигляд яких викликає підозру можливості вчинення ними терористичних актів. На цей час, посилюються заходи безпеки з боку правоохоронних органів. Проводитимуться перевірки та огляд транспортних засобів, громадян та їх речей.

Правоохоронці Київщини звертаються до громадян з проханням поставитися до таких заходів з порозумінням, відповідальністю та громадською свідомістю. Будьте пильні, а вразі виявлення підозрілих осіб, груп людей, чи предметів, залишених у громадських місцях, негайно інформуйте органи внутрішніх справ за номером телефону чергової частини 102, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Службу безпеки України.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: