Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Незалежній проект

Сьогодні наш Славутич відвідали британський режисер-оператор, документаліст Марк Девлін, що співпрацює з каналом Sky News та створює власні авторські фільми, та продюсер Ян Гендрі. Вони приїхали в Україну за власною ініціативою для того, щоби створити свій незалежний проект. Цікавим для них став і наш Славутич. Низку різних питань Марк та Ян поставили міському голові Юрію Фомічеву.

 
 
Сьогодні наш Славутич відвідали британський режисер-оператор, документаліст Марк Девлін, що співпрацює з каналом Sky News та створює власні авторські фільми, та продюсер Ян Гендрі. 

Вони приїхали в Україну за власною ініціативою для того, щоби створити свій незалежний проект. Цікавим для них став і наш Славутич. Низку різних питань Марк та Ян поставили міському голові Юрію Фомічеву.  Як сприймалося наше місто тоді, у період будівництва, і зараз? які союзні республіки зводили місто? які зміни відбулися за цей час? які підприємства працюють у місті та в Чорнобильській зоні? Цікавилися гості і як у Славутичі вирішуються питання енергоефективності та енергозбереження, і про будівництво сонячної електростанції, і про те, як сприймається та чим цікаве місто для туристів, і окремо про сталкерів, яких приваблює зона відчуження. А на завершення було поставлено запитання: «Як збергти і передати інформацію про Чорнобиль наступним поколінням?»

Допомагали Марку Девліну та Яну Гендрі помічники зі студії #ПДМTV −Марина Катамай і Надія Грузіна. У цей день гості відвідали Краєзнавчий музей та ознайомилися з містом. Тож чекаємо на фільм.

Для тих, хто хоче отримати про наших гостей більше інформації, подаємо електронні посилання:

▪ британський режисер-оператор, документаліст Марк Девлін − https://www.linkedin.com/in/mark-d-9b20519a/
▪ продюсер Ян Гендрі − https://www.linkedin.com/in/ian-hendry-849a51149/

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: