Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міські змагання з міні-футболу серед навчальних закладів з нагоди ювілею Національної гвардії України

У Талліннському ФОКу «Динамовець» за ініціативи в/ч 3041, сприяння відділу молоді та спорту, управління освіти і науки 20 березня відбулося змагання з міні-футболу серед освітніх закладів Славутича. Захід приурочено до 5-ї річниці Національної гвардії України. За регламентом змагань, участь у них брали команди навчальних закладів, до складу яких входили учні старших класів.

 
У Талліннському ФОКу «Динамовець» за ініціативи в/ч 3041, сприяння відділу молоді та спорту, управління освіти і науки 20 березня відбулося змагання з міні-футболу серед освітніх закладів Славутича. 

Захід приурочено до 5-ї річниці Національної гвардії України. За регламентом змагань, участь у них брали команди навчальних закладів, до складу яких входили учні старших класів.  А особливим підсиленням усіх команд стала участь у них бійців в/ч 3041. Отже, кожна команда отримала до свого складу по одному військовому.

Результати змагань:

І місце – команда ЗОШ №3;
ІІ місце – команда ЗОШ №2;
ІІІ місце – команда Славутицького ліцею.

Усі команди отримали смачні подарунки від спонсора змагань − приватного підприємця О. О. Копича, а призери та переможці – медалі та грамоти від відділу молоді та спорту.
Вітаємо команду школи №3 із перемогою у змаганнях!

Дякуємо в/ч 3041 Національної гвардії України за співпрацю та ідею проведення змагань!

І дякуємо нашим постійним, ініціативним ведучим, депутатам Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» Єлизаветі Бондарук та Валерії Гладковій!


Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: