Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Страждання дітей від горе-батьків

Діти – це сенс нашого життя, наша вічність. Кожна дитина має право на щасливе дитинство! На превеликий жаль, останнім часом збільшилась кількість випадків, де батьки неналежно виконують свої батьківські обов’язки, порушуючи права та законні інтереси власних дітей. Лише упродовж березня поточного року організовано та проведено...

 

Діти – це сенс нашого життя, наша вічність. Кожна дитина має право на щасливе дитинство! На превеликий жаль, останнім часом збільшилась кількість випадків, де батьки неналежно виконують свої батьківські обов’язки, порушуючи права та законні інтереси власних дітей.

Лише упродовж березня поточного року організовано та проведено 4 засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Славутицької міської ради, на яких розглянуто 39 питань щодо стану сімей, охорони дитинства, соціально-правового захисту дітей. Підготовлено 19 рішень виконкому з даних питань, взято участь в 11 судових засіданнях, підготовлено 2 позови до Славутицького міського суду про відібрання дітей без позбавлення батьківських прав.

3 дітей влаштовано до дитячого будинку «Центр захисту дітей», 2 з них вилучені із сімейного середовища через загрозу життю та здоров’ю останніх, 1 дитину – за заявою батька, 1 дитину влаштовано до Центру соціально-психологічної реабілітації Київської області.

4 батьків притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до ч. 1 ст. 184 КУпАП, через неналежне виконання батьківських обов’язків, здійснено обстеження умов проживання 31 сім’ї, що неодноразово потрапляють в поле зору суб’єктів соціальної роботи.

Щоби врятувати дитяче життя, зазначені заходи з горе-батьками не є вичерпними…

Вкотре звертаємось до батьків: не забувайте, що САМЕ ВИ несете відповідальність за життя і здоров’я дітей, ВІД ВАС залежить, яким буде їх майбутнє!

Бережіть своїх дітей!

З повагою – служба у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради (3-00-11 (+192, +193).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: