Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ХХ педагогічна виставка «Освіта Славутича – 2019»

03 квітня 2019 року у конференц-залі міського методичного центру відбудбулося відкриття Двадцятої педагогічної виставки «Освіта Славутича – 2019». Відвідувачі мали змогу переглянути експонати виставки «Освіта Славутича – 2019», виставку малюнків «Чарівний дивосвіт лікарських рослин», долучитися до благодійної акції «Від серця до серця» на підтримку Славутицького...

03 квітня 2019 року у конференц-залі міського методичного центру відбудбулося відкриття Двадцятої педагогічної виставки «Освіта Славутича – 2019».

Відвідувачі мали змогу переглянути експонати виставки «Освіта Славутича – 2019», виставку малюнків «Чарівний дивосвіт лікарських рослин», долучитися до благодійної акції «Від серця до серця» на підтримку Славутицького притулку для бездомних тварин, зробити світлини у тематичній фотозоні «Виставці «Освіта Славутича» 20 років».

Найактивніші автори виставкових робіт отримали подяки від управління освіти і науки Славутицької міської ради Київської області за пропагування творчих здобутків, популяризацію перспективних педагогічних ідей і технологій на щорічній міській педагогічній виставці
«Освіта Славутича» за 20 років її проведення.

Однією з новинок ювілейної виставки була робота "Живої" бібліотеки. До уваги гостей, було презентовано ексклюзивні, змістовні та цікаві нові надходження "Живих" книжок:

«Віконечко «Джерельця» - про що це й для кого»? - Кириленко Тетяна Валентинівна,

«Енгрі Бердс - відомий і невідомий» - Якушева Олена Василівна,

«Відгадай загадку, покажи відгадку" - Пінчук Тетяна Миколаївна,

«Сподівання та проблеми радянського вчителя кінця 80-х початку 90-х років ХХ століття» - Савицька Алла Володимирівна,

«Партнерство в педагогіці: яке воно?» - Мех Галина Володимирівна.

Ювілейна виставка «Освіта Славутича – 2019» буде працювати з 03 квітня по 01 червня 2019 року з 10.00 до 17.00 щоденно, крім суботи, неділі з перервою з 13.00 до 14.00 у конференц-залі міського методичного центру, Бакинський квартал, б.15, м. Славутич, Київська область. Відвідати виставку та ознайомитися з досвідом роботи освітян запрошуються усі охочі і небайдужі педагоги, представники громадськості, гості міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: