Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тривають весняні толоки

Ранок понеділка 15ю04.19 для персоналу п’ятої зміни ДСП «Чорнобильська АЕС» розпочався в міському парку. Саме цей дружній і відповідальний колектив продовжив розпочату справу з впорядкування загальноміських територій. До цього вже відпрацювали перша і третя зміни ЧАЕС, а це біля 70 станційників. Щодня Славутич, завдяки всім нашим трудовим колективам...

 
 

Ранок понеділка 15.04.19 для персоналу п’ятої зміни ДСП «Чорнобильська АЕС» розпочався в міському парку. Саме цей дружній і відповідальний колектив продовжив розпочату справу з впорядкування загальноміських територій.

До цього вже відпрацювали перша і третя зміни ЧАЕС, а це біля 70 станційників. Щодня Славутич, завдяки всім нашим трудовим колективам, громадським організаціям, ініціативним групам, небайдужим містянам, гарнішає і стає ошатнішим. Вигрібаються купи сміття й листя, прибирається пісок з вулиць, обрізуються й одночасно насаджуються дерева. Дійсно, значна запланована робота вже виконана, але весняні толоки будуть і далі продовжуватися. Зробимо разом наше місто чистішим і красивішим! Дякуємо всім за допомогу у впорядкуванні міста та лісопаркової зони, за небайдужість і любов до рідного міста! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: