Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Творити добрі справи − почесно!

Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території в нашому місті та довкіллі – це обов’язок кожного. Крім того, це ознака нашої культури та вияв громадської свідомості. Для працівників Славутицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та міського сектору з питань пробації стало вже доброю...



Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території в нашому місті та довкіллі – це обов’язок кожного. Крім того, це ознака нашої культури та вияв громадської свідомості.

Для працівників Славутицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та міського сектору з питань пробації стало вже доброю традицією кожного року, у рамках місячника з благоустрою міста, проводити облагородження території Центру комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «БлагоДар». 



Так, 17 квітня учасники толоки провели необхідні роботи на території Центру «БлагоДар», а саме: замінили пісок на дитячих майданчиках, обкопали дерева та висадили троянди, придбані учасниками толоки. Прибрана територія порадувала як ініціаторів, так і вихованців Центру. Директор Центру «БлагоДар» щиро подякувала помічникам за підтримку та допомогу у благоустрої території. Тож робімо добро, адже від кожного із нас залежить, якому бути довкіллю!


Славутицький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
(тел. 2-11-15, 3-01-80) 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: