Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сказали, коли впадуть ціни на кавуни та дині

Баштанні культури, нарешті, починають помітно дешевшати. На вінницьких ринках кавуни та дині падають у ціні з кожним днем і з черговим ввезенням із херсонських полів. Кавун на ринку "Привокзальний" уже продають по 8 грн...

Баштанні культури, нарешті, починають помітно дешевшати.

На вінницьких ринках кавуни та дині падають у ціні з кожним днем і з черговим ввезенням із херсонських полів. Кавун на ринку "Привокзальний" уже продають по 8 грн. Подекуди навіть можна знайти по 5 грн. "За такою ціною продаємо браковані. Вони відрізняються хіба лише формою. Десь бік нерівний і кавун неідеально круглий. Це вже рахується як брак, хоча кавун солодкий, не гнилий, стиглий. Не в'ялий", - говорить продавець Людмила Мніх. - Взагалі зараз уже привозять кавуни, які реально можна їсти. Вони цукристі та соковиті, бо було багато вологи".

На ринках продають кавуни вагою від 5 до 20 кг. Покупці більше беруть баштанні середньої ваги. Різко впаде ціна у серпні. Продавці прогнозують, що кавуни подешевшають до 3 грн. Натомість диня буде триматися у ціні. Максимум впаде до 8-9 грн. Поки вона коштує 13 грн. Вона дешевшає щодня на гривню-дві.

"Буквально вчора диня коштувала 15 гривень. 8-10 гривень за кілограм — це буде найменше, за що продаватимемо дині. Дешевше не буде", - зауважила продавчиня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: