Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Мер Херсона закликав ввести на Херсонщині воєнний стан

Міський голова Херсона Володимир Миколаєнко вважає, що для більшого убезпечення від вторгнення російських військ з Криму у бік Херсонщини в регіоні доцільно б було ввести воєнний стан. Про це він сказав під час круглого столу в рамках проекту «Схід+Захід»

 
Міський голова Херсона Володимир Миколаєнко вважає, що для більшого убезпечення від вторгнення російських військ з Криму у бік Херсонщини в регіоні доцільно б було ввести воєнний стан.

Про це він сказав під час круглого столу в рамках проекту «Схід+Захід», ініційованого інформаційним агентством УНІАН, телеканалом УНІАН-ТБ і Телевізійною службою новин каналу «1+1».

За словами Миколаєнка, такий крок, скоріш за все, надав би можливість вирішувати багато нагальних питань з облаштування оборони регіону від можливого військового втручання з боку Росії з меншими бюрократичними перепонами. Водночас мер Херсону припустив, що військові з Херсонщини мали б залишатися на території регіону, а не в зоні АТО, та принесли би більше користі, враховуючи існуючи загрози.

"Наші б батальйони мали б залишитися тут - в Херсонській області і приділяти більше уваги обороні області", - сказав Миколаєнко. Також він скептично поставився щодо доцільності проведення парламентських виборів в умовах, коли на Сході України йдуть бойові дії.

«Можливо, парламентські вибори сьогодні недоречні? Треба закінчити з війною, а потім проводити вибори... Можливо, навесні, коли території будуть звільнені від російських окупантів", - зазначив Миколаєнко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: