Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Яка у вас група крові, така буде карма і доля

Різні індивідуальні особливості людини можуть багато розповісти про її характер. Сьогодні вже існує характеристика особистості за формою нігтів, за відбитками пальців, за формою ніг і т.д. Група крові також може відкрити багато таємниць характеру. За даними досліджень японського професора...

 

Різні індивідуальні особливості людини можуть багато розповісти про її характер. Сьогодні вже існує характеристика особистості за формою нігтів, за відбитками пальців, за формою ніг і т.д.

Група крові також може відкрити багато таємниць характеру. За даними досліджень японського професора Токеш Фурукаві, опублікованих ще в 1930 році, у людей з однаковою групою крові є деякі загальні характерні риси особистості. Дослідження в цьому напрямку тривають і сьогодні.

Ось основні особливості особистості, які можуть проявлятися у людей з різними групами крові.

I (О) група крові

Представники I групи крові зазвичай впевнені в собі, оптимістичні, сильні духом і незалежні, мають гарну інтуїцію, проте трохи зациклені на собі. Вони також можуть бути стриманими, непередбачуваними, серед них часто трапляються трудоголіки. Володарів I групи крові зазвичай важко вивести з себе, але якщо вони вже розсердилися, то заспокоїти їх досить складно. Доброю новиною можна вважати те, що люди з цією групою крові найменше ризикують захворіти на рак, згідно з даними останніх досліджень Гарвардського університету.

II (А) група крові

Володарі II групи крові мають дуже яскраві риси особистості. Вони серйозні і щирі, креативні, чутливі, терплячі і потайливі, розважливі і відповідальні. Однак у них є схильність до упертості і переживань через дрібниці. Люди з цією групою крові часто бувають напружені і емоційні. Причиною цього може бути те, що у них від природи більш високий рівень кортизолу — гормону стресу. Щоб подолати негативні наслідки його впливу, займайтеся спортом, йогою і т.д. — це допоможе зняти напругу і знизить ризик виникнення захворювань серця.

III (В) група крові

Якщо у вас III група крові, то ви, швидше за все, — пристрасна, активна, сильна і креативна людина. Ви віддаєте перевагу всього домагатися своїми діями, а не віддаватися мріям. Однак іноді ви зможете бути трохи безвідповідальними, важко прощаєте образи і звикли самі керувати своїм життям. Люди з цією групою крові досить гнучкі і швидко адаптуються до нового. Баланс в житті і емоціях — запорука їх комфортного існування. На думку вчених, їм слід вживати в їжу більше зелених овочів, яєць і молочних продуктів низької жирності. Також рекомендується уникати курячого м’яса, замінивши його м’ясом кролика, бараниною або дичиною.

IV (АВ) група крові
Люди з цією групою крові більше за інших схильні до самоконтролю і холоднокровності, вони звикли мислити раціонально і легко пристосовуються до нових умов. Однак часом вони можуть бути надмірно критичними і нерішучими. За даними останніх досліджень, близько 80% власників IV групи схильні до появи проблем з увагою і пам’яттю, тому їх розвитку потрібно приділяти чимало часу. Для вас особливо важливо дотримуватися здорового способу життя — тільки так ви зможете знизити ризик виникнення захворювань серця. Уникайте куріння, вживання кофеїну, алкоголю, копченого і солоного м’яса.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: