В Одесі до крові побили Шуфрича (відео)

Як передає кореспондент УНІАН, на Шуфрича напали активісти, які брали участь в акції біля бізнес-центру «Шевченківський», де було заплановано прес-конференцію депутата, на яку він не прийшов. Як пояснив УНІАН один із активістів місцевого Євромайдану, «ніхто не збирався шукати Шуфрича, але так вийшло».

Як передає кореспондент УНІАН, на Шуфрича напали активісти, які брали участь в акції біля бізнес-центру «Шевченківський», де було заплановано прес-конференцію депутата, на яку він не прийшов. Як пояснив УНІАН один із активістів місцевого Євромайдану, «ніхто не збирався шукати Шуфрича, але так вийшло».

 
В Одесі побили депутата Верховної Ради, кандидата в народні депутати Нестора Шуфрича.

Як передає кореспондент УНІАН, на Шуфрича напали активісти, які брали участь в акції біля бізнес-центру «Шевченківський», де було заплановано прес-конференцію депутата, на яку він не прийшов.

Як пояснив УНІАН один із активістів місцевого Євромайдану, «ніхто не збирався шукати Шуфрича, але так вийшло». Учасники акції, залишаючи бізнес-центр, проходили біля будівлі Одеської обласної державної адміністрації, де й стався інцидент.

Шуфрич був разом із колишнім головою ОДА Миколою Скориком. Зі слів активіста, лайка почалася у фойє будівлі, де правоохоронці намагалися розвести конфліктуючих, потім пролунав постріл.

«Стріляла охорона Шуфрича. Потім він і Скорик опинилися на вулиці, де були представники «Правого сектора», Самооборони, Автомайдану та Євромайдану, які чули постріли. Почалася бійка, його (Шуфрича - УНІАН) охорона стріляла, газ пускала. Витягли його з купи й відвезли разом зі Скориком», - розповів активіст.

За його словами, перед бійкою була «словесна суперечка й Шуфрич поводився зухвало».

Як повідомили УНІАН у прес-службі обласної адміністрації, сутичка сталася не у фойє, а на ганку ОДА.

За даними прес-служби, Скорик не постраждав. Також зазначили, що ні керівництву ОДА, ні прес-службі нічого невідомо про будь-які заходи за участю Шуфрича в будівлі обладміністрації.

«Голова ОДА Ігор Палиця Нестора Шуфрича до себе не запрошував. Про його перебування в адміністративній будівлі нам невідомо», - заявили в прес-службі.

За словами співробітників обладміністрації, які стали свідками події, «депутата не стільки били, скільки тягнули, напевно, до «смітника», міліція намагалася провести його до машини, але не дуже вдало вийшло».

Раніше сьогодні в Одесі проукраїнські активісти приготували сміттєвий бак для депутата Верховної Ради, кандидата в народні депутати Нестора Шуфрича, однак він на свою прес-конференцію не з'явився. Прес-конференція Шуфрича була запланована на 12.00 в офісі бізнес-центру «Шевченківський», розташованому на проспекті Шевченка.

Незадовго до початку заходу до будівлі прибуло кілька десятків активістів, в тому числі представників «Правого сектора» і Автомайдану. Вони підігнали до будівлі великий сміттєвий контейнер і заявили, що готують зустріч Шуфричу.

Коли Шуфрич не з'явився, організатори заявили, що прес-конференція зірвана, і вони вважають, що кандидат у депутати не прийшов у зв'язку з присутністю біля будівлі активістів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: