Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ БАТЬКІВ "НАВЧАННЯ ДІТЕЙ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ"

З 12 березня 2020 року розпочався карантин, під час якого заклади освіти змушені були зачинитися та організувати дистанційне навчання для здобувачів освіти. Система освіти працює насамперед для здобувачів освіти. Соціальна турбулентність викликана різними чинниками, ускладнює дотримання прав в освіті. Для всіх нас важливо знати, чи забезпечується ...

 

З 12 березня 2020 року розпочався карантин, під час якого заклади освіти змушені були зачинитися та організувати дистанційне навчання для здобувачів освіти.

Система освіти працює насамперед для здобувачів освіти. Соціальна турбулентність викликана різними чинниками, ускладнює дотримання прав в освіті.

Для всіх нас важливо знати, чи забезпечується право учнів на освіту під час карантину, яким чином та наскільки ефективно реалізується це право, дослідити ситуацію з організацією дистанційного навчання, з'ясувати проблеми, які виникли у батьків та дітей, та дізнатися думку батьків щодо дистанційного навчання.

Саме тому Служба освітнього омбудсмена з 8 по 13 квітня провела онлай-опитування батьків дітей, які навчаються у закладах загальної середньої освіти. З результатами опитування можна ознайомитися на нашому сайті у звіті за посиланням: https://bit.ly/2Vkco1X .

Важливо зазначити, що опитування не є репрезентативним у сенсі соціологічного наукового дослідження. Це орієнтовна модель проблем, з якими учні ​та їхні батьки зіткнулися під час карантину.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: