Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дизайн інтер'єру в Києві: куди звернутися?

Сьогодні в створенні просторів, що дозволяють відпочити, розслабитися і забути на час про нескінченні проблеми, допомагають фахівці-дизайнери. Дизайнера інтер'єру в Києві давно обирають ті, хто вважає за краще максимально вигідно розпоряджатися своїми коштами та отримувати результат, що перевершує всі очікування.

Сьогодні в створенні просторів, що дозволяють відпочити, розслабитися і забути на час про нескінченні проблеми, допомагають фахівці-дизайнери.  Дизайнера інтер'єру в Києві давно обирають ті, хто вважає за краще максимально вигідно розпоряджатися своїми коштами та отримувати результат, що перевершує всі очікування.

Чи потрібен вам дизайн інтер’єру?

Важливим аргументом на користь звернення до студії дизайну є те, що вони значно скорочують терміни ремонту. Фахівці самі підбирають оптимальні будівельні та оздоблювальні матеріали, предмети декору, меблі й при необхідності самі їх закуповують. Замовнику не доводиться ні про що турбуватися, він може сконцентруватися на вирішенні своїх питань та завдань. Що стосується результату ремонту, то насолодитися ним можна буде вже зовсім скоро.

Будь-який дизайнер зможе підтвердити, що найважливішу роль в сприйнятті простору грає колір і світло. Вибір освітлювальних приладів і обладнання — це непросте завдання у зв'язку з тим, що на сучасному ринку представлена велика кількість варіантів. Тільки фахівець зможе підібрати те, що ідеально впишеться в конкретну вітальню, їдальню, робочий кабінет або дитячу кімнату. Також він найкращим чином розмістить всі освітлювальні прилади, що дозволить створити потрібний настрій. Традиційно для приміщень, призначених для відпочинку, спалень, дитячих кімнат, обирається м'який колір, приглушене світло, а для віталень, їдалень та інших просторів, в яких збирається вся сім'я, куди запрошуються гості — обирається яскраве, активне освітлення: великі люстри, точкові світильники, підлогові лампи, бра.

Як підібрати студію дизайну інтер'єру?

Можете знайшовши зручний день і час, провести детальний моніторинг ринку і знайти ті компанії, які мають бездоганну репутацію, або звернутися до «сарафанного радіо», яке, що не раз довела практика, дійсно непогано працює. Послуги дизайну інтер'єру рік від року стають все більш популярними, тому, з упевненістю можна сказати, хтось із ваших друзів, знайомих або колег вже користувався ними та зможе поділитися контактами.  Від себе рекомендуємо звернутися до київської студії «PRAKTIKA». Вони справжні професіонали й працюють по чіткому алгоритму, який задовільнить потреби найвибагливіших клієнтів:

  • Вивчають потреби та побажання клієнта на зустрічі

  • Роблять необхідні обміри

  • Розроблять потрібну дизайн-концепцію

  • Готують необхідний робочий проект з кресленнями

  • Надають авторський супровід

Заходьте на сайт praktika.com.ua та записуйтесь на консультацію.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: