Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тільки для жінок! Таємниці про чоловіків

Звичайно можно почути, що зрозуміти важко жінку, так вони загадкові, але і чоловіча стать не така вже проста. Наступного разу, коли ви будете гадати, чому ваш чоловік образився або чи подобаєтеся ви вашому новому знайомому, пам’ятайте, що в їхніх головах теж відбувається багато таємничих речей.....

 

Звичайно можно почути, що зрозуміти важко жінку, так вони загадкові, але і чоловіча стать не така вже проста. 

Наступного разу, коли ви будете гадати, чому ваш чоловік образився або чи подобаєтеся ви вашому новому знайомому, пам’ятайте, що в їхніх головах теж відбувається багато таємничих речей.

Отже, 9 таємниць, які ви повинні знати про чоловіків:

1. У них також є комплекси
Як і жінки, чоловіки також бувають дуже невпевнені в собі. Це може бути не дуже очевидно, але безумовно є правдою.

2. Вони відчувають великий тиск в стосунках
Традиційно вважається, що чоловіки повинні робити перший крок, ініціювати побачення, бути провідними в стосунках.

3. Вони дійсно не вміють читати наші думки
Якщо він питає, що сталося, він щиро хоче знати це. Він може навіть не здогадуватися, що сам зробив щось не так, поки ви йому про це не скажете, так що будьте максимально відкриті й чесні зі своїм чоловіком.

4. Вони теж люблять компліменти
Ваш чоловік оцінить, якщо ви, хоч іноді, робитимете йому компліменти. Всі хочуть чути, що вони чудово виглядають або добре щось роблять.

5. Вони намагаються бути сильними, але також потребують допомоги
Існує стереотип, що чоловік повинен знати відповіді на всі питання і вирішувати всі проблеми, причому самостійно. Але це не так. Всім іноді потрібна допомога, так що не бійтеся її запропонувати (навіть якщо він не просить).

6. Вони бояться відмови
Ніхто не любить коли йому відмовляють. Якщо ваш чоловік видається дуже стриманим, не панікуйте – він також переживає, як і ви.

7. Вони не хочуть, щоб ви розповідали їхні таємниці
Якщо чоловік говорить вам щось особисте, він не хоче, щоб це вийшло за рамки вашої розмови. Це порушення довіри, якщо ви переказує його таємниці своїм кращим подругам. Таємниці повинні залишатися в таємниці.

8. Їх компліменти щирі
Ми, жінки, часто не вміємо приймати компліменти, ми їм не віримо. Але якщо чоловік робить вам комплімент, він дійсно має це на увазі і хоче, щоб ви в це повірили. Так що просто скажіть «Спасибі».

9. Вони справді хочуть зробити вас щасливою
Ваш чоловік хоче просто зробити вас щасливою і бачити вашу посмішку. Він буде помилятися в процесі, але просто пам’ятайте, що він старається.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: