Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Собаки, які служать в зоні АТО

Незаперечний факт, що службовий собака – це повноцінна бойова одиниця. Це вони довели й у зоні АТО. Нюх собаки здатен відчути вибухову речовину, чи то у боєприпасі, чи у саморобному вибуховому пристрої на відстані 5 метрів. Виявивши небезпечний предмет, собака лягає поблизу нього. Тоді вже за роботу беруться сапери.

Вже тривалий час у зоні проведення АТО несуть службу і чотирилапі гвардійці.

Незаперечний факт, що службовий собака – це повноцінна бойова одиниця. Це вони довели й у зоні АТО.

Нюх собаки здатен відчути вибухову речовину, чи то у боєприпасі, чи у саморобному вибуховому пристрої на відстані 5 метрів. Виявивши небезпечний предмет, собака лягає поблизу нього. Тоді вже за роботу беруться сапери.

Чотирилапі гвардійці, згідно специфіки формування, у мирний час спеціалізувалися переважно на розшуку злочинців. На сході держави вони несуть службу на блокпостах, охороняють табори та вже на звільнених територіях входять до складу патрулів.

У таких специфічних бійців не запитують згоди на виїзд в АТО. Туди вони вирушають із кінологом. Сергій із Армою готуються до чергового відправлення.

За час роботи службових собак у зоні АТО вдалося виявити велику кількість вибухових речовин. Чотирилапі гвардійці й на війні рятують життя та завжди готові прийти на допомогу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: