Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Підбірка фільмів на вечір

Представляємо Вам підбірку цікавих фільмів, про деякі вам навіть не доводилося чути. Любов і дружба (Love & Friendship) рекрасна молода вдова леді Сьюзан приїжджає в маєток родини покійного чоловіка перечекати, поки у вищому суспільстві перестануть пліткувати про її пригоди. Не гаючи часу даром, вона вирішує підшукати ....

 
Представляємо Вам підбірку цікавих фільмів, про деякі вам навіть не доводилося чути.

Любов і дружба (Love & Friendship)
Прекрасна молода вдова леді Сьюзан приїжджає в маєток родини покійного чоловіка перечекати, поки у вищому суспільстві перестануть пліткувати про її пригоди. Не гаючи часу даром, вона вирішує підшукати багатого чоловіка собі і своїй юній дочці. У хід йдуть не тільки краса і чарівність, але і гострий глузливий розум і неймовірний талант плести інтриги.

Дев’ять життів (Nine Lives)
Том Бренд – дивакуватий мільярдер-трудоголік. Він з головою занурений в роботу і трохи випав з сімейного життя – навіть подарунок доньці він купує в останній момент. Ребекка мріє про справжнього кота, і як би Том не зневажав тварин, він відправляється в зоомагазин, де вибирає самого розкішного кота по кличці Містер Пухнасті Штани.

Нестерпні леді (Mother’s Day)
Фітнес і шопінг, примхливі батьки і неслухняні діти, заздрісні подружки і обридлі колишні – милі складові справжнього жіночого щастя. А також чоловічого, якщо ти – батько-одинак. І неважливо, де і як зведе вас життя, якщо ти зустрінеш справжнє кохання, головне – не здаватися! Адже доля – це великий супермаркет, а не магазин на дивані.

Теорія тигра (Teorie tygra)
60-річний ветеринар Ян впадає в депресію. Він відчуває нестерпну втому від життя, особливо після того, як його тесть вирішує добровільно покинути цей світ, втративши до нього інтерес. Ян розуміє, що потрібно щось терміново міняти, інакше його спіткає та ж доля. Тому Ян бере себе в руки і відправляється в подорож, щоб виконати свою найзаповітнішу мрію.

Сінг Стріт (Sing Street)
Ностальгічна музична драма про дорослішання. Коли економічна криза 1980-х вдаряє по родині Конора, його переводять з престижної приватної школи в державну. Підліток стикається з грубістю і невіглаством нового середовища і, крім того, закохується в недосяжну красуню. Бажаючи вразити дівчину, Конор збирає рок-групу.

Мегре розставляє пастки (Maigret sets a trap)
Комісару Мегре дістається особливо складна справа про вбивство кількох молодих жінок. Щоб уникнути нових жертв, комісар готує найризикованіші пастки, включаючи «ловлю на живця».

Великий добрий велетень (The BFG)
У центрі історії – дівчинка на ім’я Софі, яка не змогла заснути до півночі і в віконце побачила велетня, який підходив до сусідніх будинків і починав дути в вікна спалень. У повній відповідності зі старовинними повір’ями і дитячими страшилками велетень побачив Софі і забрав до себе додому, в країну велетнів.

Страх глибини (47 Meters Down)
У центрі сюжету – сестри Кейт і Ліза, які приїхали на відпочинок до Мексики. У пошуках гострих відчуттів Кейт переконує сестру опуститися під воду в клітці і подивитися на білих акул. Клітка обривається, і дівчата опиняються на глибині 47 метрів з запасом кисню менше ніж на годину і в двох годинах шляху від берега в оточенні найнебезпечніших морських хижаків.

Світло в океані (The Light Between Oceans)
Молодята на ім’я Том і Ізабель поселяються на відокремленому острові, до берега якого одного разу пристає човен з новонародженою дівчинкою. Подружжя вирішують виховати дитину як рідну дочку, не уявляючи, наскільки руйнівними будуть наслідки цього вибору.

Нам потрібно поговорити (Tenemos que hablar)
У Нурії все чудово: відмінна робота, будинок, хлопець, за якого вона збирається заміж. Але є невелика проблема: вона все ще не розлучена зі своїм чоловіком Хорхе, якого досі мучить почуття провини за те, що він розорив батьків Нурії декількома невдалими капіталовкладеннями.

Штучний інтелект. Доступ необмежений (I.T.)
Все життя Майка Рігана і його сім’ї побудоване на останніх досягненнях штучного інтелекту і високих технологіяї. Коли Майк намагається припинити відносини IT-фахівця Еда зі своєю юною дочкою, життя Рігана і його сім’ї опиняється під загрозою.

Будь-якою ціною (Hell or High Water)
Два брати-лузери вирішують навідатися в сховища кількох банків, які багато років безбожно обкрадають своїх боржників. Розслідування зухвалих пограбувань з грубим почерком увінчає кар’єру шерифа Маркуса. Але куди виведе це нехитре діло?

Диво на Гудзоні (Sully)
Те, що відбулося 15 січня 2009 року назвуть «дивом на Гудзоні». В той день капітан рейсу 1549 Чеслі Салленбергер здійснив аварійну посадку літака A320 на холодні води річки Гудзон в Нью-Йорку. При цьому ніхто з пасажирів, що знаходилися на борту не постраждав. Але незважаючи на це, було розпочато розслідування, яке загрожувало професійній репутації і багаторічній кар’єрі капітана Саллі.

Містер Черч (Mr. Church)
Помирає глава сімейства, залишаючи дружині і доньці «прощальний подарунок» – містера Черча, кухаря, «який може приготувати все, що ти знаєш, і навіть те, чого ти не знаєш». Але Генрі Джозеф Черч стає не тільки кухарем, а й членом сім’ї. Саме про це фільм: про нелегкі спочатку відносини, про втрати, підтримки та виключну дружбу.

Підтвердження (The Confirmation)
Восьмирічний Ентоні змушений провести вихідні зі своїм батьком-алкоголіком, з яким його мати перебуває в розлученні. Для них обох це нелегке випробування, що супроводжується низкою подій. Долаючи труднощі разом, вони усвідомлюють, наскільки міцний зв’язок між ними.

До біса на роги (Quo vado?)
15 років вірою і правдою служив Кекка свому народу – з ранку до ночі просиджував штани в Управлінні полювання і рибальства. Положення, зарплата, купа бонусів – не життя, а казка. Але прийшла біда звідки не чекали: в міністерстві вирішили скоротити штат, запропонувавши чиновникам хорошу вихідну допомогу. Ну а тим, хто уперся, ласкаво просимо у відрядження «у чорта на рогах».
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: