Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Хочете знати, які чоловіки не зраджують?

Багатьом здається, що не має вірних чоловіків, але це не так. Вони є і їх легко розпізнати. Про вірність сильньої статі говорять деяки ознаки 1. Ви заробляєте однаково.Недавнє дослідження, проведене американськими соціологами і психологами, показало, що ті пари, які приносять додому рівні зарплати, вірні один...

 

Багатьом здається, що не має вірних чоловіків, але це не так. Вони є і їх легко розпізнати. Про вірність сильньої статі говорять деяки ознаки

1. Ви заробляєте однаково
Недавнє дослідження, проведене американськими соціологами і психологами, показало, що ті пари, які приносять додому рівні зарплати, вірні один одному. На думку американських фахівців, партнер, який заробляє більше, має більше шансів і спокус витратити гроші на когось еще. Крім того, в ситуації грошової рівності партнери не відчувають себе ущемленими.

2. Він – екстраверт
Екстраверт менш схильний піддаватися чужому впливу. Всі емоції він проявляє відкрито і може твердо сказати сказати «ні» собі (або кому-небудь).

3. Він задоволений емоційно

Чоловік потребує похвали: він хоче знати, що його не тільки люблять, але довіряють і цінують. Як показують дослідження, більшість чоловіків обманюють своїх партнерок, тому що вони більше шукають швидше емоційного, ніж сеkсуального задоволення.

4. Він виріс у великій родині
Чоловік, у якого є брати або сестри, звик піклуватися про інших. Він не егоїстичний в своїх вчинках, вміє прислухатися до чужих слів, емоційно готовий до суперечок і конфліктів (у нього є досвід їх вирішувати). Крім того, якщо батьки молодої людини до сих пір щасливі разом, шанси для вашої пари стати зразковою виростають.

5. Першим йде на примирення
Він готовий першим визнати помилку, запропонувати знайти компроміс, банально попросити вибачення – це говорить про те, що чоловік зацікавлений в майбутньому ваших стосунків. До речі, байдужість більше підкреслює збайдужілий до вас інтерес. Адже навіть якщо зопалу улюблений наговорить зайвого, але готовий потім вибачитися, говорить про те, що йому явно не все одно.

6. Він уважний і цікавиться твоєю роботою
Нехай це навіть звичайні рутинні питання, нехай він мало що розуміє в специфіці вашої роботи, плутає імена ваших колег і не знає начальника в обличчя. Він щиро зацікавлений вашим життям поза домом – природно, без фанатизму!

7. Не соромиться розмовляти по телефону при тобі
Перший тривожний сигнал – коли чоловік віддаляється в іншу кімнату, на балкон, в ванну, щоб відповісти на важливий дзвінок. Ось тут і зароджується то зерно недовіри, яке змушує особливо вразливих дівчат проводити ревізію всіх дзвінків і SMS свого хлопця. Але тут варто бути дуже обережною і не робити поспішних висновків. Можливо, чоловік просто готує вам сюрприз 🙂

8. Вірний своїм звичкам

Він завжди прокидається в один і той же час, вірний своїм кулінарним пристрастям (точніше, любить все, що ти приготуєш), вважає за краще певний парфум, слухає улюблену музику… Поява нових звичок може наштовхнути на думку. Якщо у вашого чоловіка раптом з’являється нова улюблена пісня, якісь нові жарти, нові захоплення, задумайтеся, звідки він це приніс.

9. Говорить про ваше спільне майбутнє
Він уже давно знає, скільки у вас буде дітей, як їх будуть звати, як і в якій школі він буде червоніти на батьківських зборах. Він мрійливо розмірковує, як з сином буде ганяти в футбол і їздити на риболовлю. А через пару років вам потрібно розміняти квартиру; до речі, він вже знає, де купити шпалери подешевше… Він бачить ваше спільне майбутнє, часто планує щось заздалегідь, будь це ремонт, покупка меблів або радіокерований літак для сина.

10. Любить, коли ти проявляєш турботу
Його це не дратує, а навіть розчулює в якійсь мірі. До речі, дуже часто хлопці хваляться своїм друзям і колегам, показуючи дбайливо складені контейнери з обідом або зв’язаний другою половинкою рожевий шарф з сердечками. Якщо чоловік не соромиться демонструвати твою турботу про нього, швидше за все, йому нема чого приховувати. Йому зовсім не треба здаватися комусь одиноким брутальним мачо.

11. Спокійно реагує на твої зауваження
На твої зауваження про розкидані носки і крихти в ліжку він відповідає з гумором або ж із завзятістю і спокоєм бегемота продовжує розкидати і кришити. Не поспішайте злитися. Це зайвий аргумент вірності вашого хлопця. Він звик до ваших зауважень, не рветься до гніву через дрібниці і не шукає приводу посваритися. Йому просто добре з вами!

12. Він не ревнує
Не раз життєві ситуації показували, що найпалкіші і практично патологічні ревнивці самі виявляються ходоками наліво. Як то кажуть, по собі міряють. Звичайно, стосунків без ревнощів не буває, але все повинно бути в міру. Вірному чоловікові навіть в голову не прийде перевіряти телефон своєї коханої і обдзвонювати всіх абонентів з чоловічими іменами, вираховувати час руху від зупинки до будинку, з пристрастю допитувати про минулий день.

13. Вранці прокидається спокійним
Для чоловіка, який веде подвійне життя, ранок – справжня головоломка для мозку. Він судорожно намагається згадати, в чиїй квартирі він знаходиться: дружини або коханки. Істеричні спроби скласти все в єдиний пазл і терміново включити пам’ять видають бігаючі очі і ошелешений вигляд. Спокійно позіхає (нехай і некрасиво), але зате вірний чоловік цінніше золота.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: