Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дізнайтесь, хто ваша подруга в залежності від знаку зодіака

Вважають, що не може бути дружби між жінками. Це не так, ми вміємо дружити і це в нас виходить так само міцно, як і у чоловіків. Просто в дружбі двох представниць прекрасної статі більше нюансів. Життя показує, що жіночу дружбу можна умовно розділити на три види: дружбу-підтримку, дружбу-вигоду і дружбу-суперництво. Одна...

 

Вважають, що не може бути дружби між жінками. Це не так, ми вміємо дружити і це в нас виходить так само міцно, як і у чоловіків. 

Просто в дружбі двох представниць прекрасної статі більше нюансів. Життя показує, що жіночу дружбу можна умовно розділити на три види: дружбу-підтримку, дружбу-вигоду і дружбу-суперництво. Одна з них може зробити відносини двох жінок міцнішими ніж сталь, іншу і дружбою назвати складно, а третя більше нагадує ворожнечу, при якій суперниці лицемірно посміхаються одна одній.

Давайте розберемося, до якого типу належить ваша подруга за знаком Зодіаку?

Подруга-Овен
Цю панянку, за характером, можна віднести до подружки-суперниці. Але не поспішайте надавати цьому вислову негативне забарвлення. Подружка Овен охоче прийде вам на допомогу, якщо така знадобиться. Просто в характері цієї панянки закладено в усьому змагатися зі своєю подругою, починаючи від одягу, зовнішнього вигляду, і закінчуючи симпатичними кавалерами. При цьому в душі представниці цього знака немає заздрості, ворожнечі чи негативу. Просто вона так удосконалюється, та до того ж стимулює вас не відставати і ставати кращими. Загалом, дружба з дівчиною знаку Овен йде на користь обом дівчатам.

Подруга-Телець
У дружбі з жінкою знака Телець найбільше підтримки. Представниці даного знаку не дуже впевнені в собі, а значить, їм просто необхідна подруга, яка в будь-який момент підтримає словом і ділом, дасть потрібну пораду і знайде рішення проблеми. Не сумнівайтеся, прийде час, і подружка знака Телець відповість вам своєю вірністю і чесністю. До слова, в такій подрузі ви можете не сумніватися. Вона ніколи не зрадить, не обдурить, і не буде розпускати плітки за вашою спиною. Але ж це не так мало, особливо для людини, якій ви довіряєте всі свої секрети!

Подруга-Близнюки
У разі дружби з дівчиною знака Близнюки ви найчастіше зустрічаєтеся з суперництвом, причому, з суперництвом, заснованим на особистій вигоді. Така подружка неодмінно обговорить у вас за спиною ваш сьогоднішній наряд і вашого чоловіка. Більш того, вона може спокійно «відбити» вашу кохану людину, якщо ви будете занадто відверті зі своєю подружкою і втратите пильність. Правда не варто говорити, що всі жінки Близнюки однакові. Є й цілком щирі, чесні панянки. Просто, спілкуючись з такою подругою, не варто створювати ситуації, які можуть призвести до суперництва.

Подруга-Рак
Раки — вірні дівчата, які віддадуть останнє своїй подружці, оскільки щиро люблять її і дорожать дружбою. Тут ми спостерігаємо справжню дружбу-підтримку, причому, панянка знака Рак готова більше віддавати, ніж отримувати. Вона буде щиро рада, бачачи свою подругу щасливою. Свої ж почуття вона буде вважати менш важливими. Єдина проблема таких відносин в тому, що подруги Раки згодом починають нехтувати таким ставленням до них, чим дуже ображають Рака. А уражене почуття ці особистості не пробачать ніколи. Тому намагайтеся цінувати дружбу Рака і ніколи не зраджувати її.

Подруга-Лев

У дружбі з жінкою знака Лев більше вигоди і суперництва. Це досить зарозумілі особи, які прагнуть оточувати себе людьми, які будуть захоплюватися ними. З іншого боку, подругу, яка буде вихваляти Лева, ця панянка завжди підтримає, а значить, така дружба обіцяє стати взаємовигідною і приносити користь обом дамам. Лев може дружити навіть зі своєю суперницею, правда, дружба ця виявляється досить небезпечною, і в будь-який момент може перетекти в запекле протистояння і навіть ненависть. А ось змагатися з Левом не побажаєш і ворогові.

Подруга-Діва

У цих взаєминах поєднується суперництво і підтримка. Відразу скажемо, що з Дівою, як людиною вимогливою і постійно чимось незадоволеною, дружити важко, а часом і зовсім нестерпно. Але своєю поведінкою ця дама змушує вас стежити за собою і постійно вдосконалюватися, а значить ставати кращою. І в цьому плані ваша дружба обіцяє певні вигоди. Крім того, Діва — жінка надійна, яка якщо дружить, то робить це щиро, з усією душею. Вона прийде на допомогу своїй подрузі в будь-яку годину дня і ночі, і віддасть останнє, якщо подруга потрапить в біду. Вірність — відмінна риса цих жінок.

Подруга-Терези
У дружбі з жінкою, народженої під знаком Терези, явно простежується взаємна підтримка. У серці цієї панянки немає заздрості, вона цілком самодостатня, і бажає дружити з такою ж самодостатньою особою. Мета такої дружби — дарувати один одному радість, ділитися потаємними мріями і підтримувати у важкі хвилини. Така подружка просто необхідна панночці знаку Терези, адже без неї неможлива гармонія в житті цієї жінки. При цьому така дружба обіцяє принести чимало плюсів обом сторонам, адже Терези надзвичайно взаємні, і на добро завжди готові відповісти добром.

Подруга-Скорпіон
З боку може здатися, що жінки Скорпіони взагалі не вміють дружити. Це, звичайно ж, не так, але дійсно, в більшості випадків підопічна Марса вибирає собі подруг виходячи з власної вигоди. Якщо інша жінка представляє для Скорпіона інтерес, вона обов’язково увійде до неї в довіру і стане дружити. Є й інша проблема, яку варто озвучити. Завжди враховуйте сексуальний магнетизм представниць цього знака. Панночка Скорпіон, сама того не бажаючи, може спокусити вашого чоловіка і навіть забрати його з родини. Тому, в подруги собі краще вибирати вже заміжню, і щасливу у відносинах дівчину Скорпіона.

Подруга-Стрілець
Спілкуючись з панянкою знака Стрілець, не завжди зрозуміло, чи потрібні їй взагалі подруги. Такі жінки затишніше відчувають себе в компанії чоловіків, а інші представниці прекрасної статі потрібні їм, швидше за для того, щоб змагатися і в цьому протистоянні піднімати свою самооцінку. Крім іншого, панянка знака Стрілець ніколи не упустить власну вигоду, а значить, цілком може завести дружні стосунки з іншою жінкою, яка може чимось допомогти або бути корисною. Така панночка взагалі любить заводити друзів, які можуть її чогось навчити і дати можливість для розвитку.

Подруга-Козеріг
Козеріг в душі виражена одноосібниця, яка всього домагається сама. Однак в цій панночці досить багато марнославства, а тому їй просто необхідна подруга, яка буде слухати її з відкритим ротом, буде захоплюватися Козерогом і просити її поради. В цьому плані дружба з Козерогом швидше нагадує взаємовигідне співробітництво. З іншого боку, підопічні Сатурна постійно працюють і зовсім не вміють розслаблятися. Справжня подружка потрібна їм хоча б для того, щоб допомогти відволіктися від суворих буднів і трохи прикрасити своє життя. І тут ми отримуємо дружбу, як справжню взаємну підтримку.

Подруга-Водолій
Дружба представниці знака Водолій це радісний, надихаючий союз, який просто необхідний двом самодостатнім жінкам, щоб відчувати радість життя. Водолій скрупульозно вибирає собі подругу, але якщо така з’являється в її житті, підопічна Урана стає по-справжньому щасливою. А ще краще, якщо дружба дозволяє трохи змагатися двом подружкам, наприклад, в бізнесі або науковій роботі. Це протистояння беззлобне і зазвичай стимулює обох панянок до роботи над собою і досягнення нових вершин. Правда, життя показує, що знайти таку подружку Водолію дуже непросто.

Подруга-Риби
Жінка знака Риби — це та подружка, якій завжди можна «поплакатися в жилетку», розповісти про найпотаємніше і отримати корисну пораду. З таких жінок виходять справжні подруги, які здатні надати підтримку ще до того, як їх про це попросять. Взагалі, Риби — це подружки для душі, дівчата, з якими можна весело «відірватися» або розділити гіркі хвилини. Вони завжди поруч і при цьому не тримають «каменя за пазухою». У цих людей немає заздрості, і вони ніколи не поласяться на те, що дороге вам. Правда, щоб дружити з Рибою потрібно бути людиною цікавою і ерудованою, адже з нудними людьми підопічні Нептуна не знайдуть спільної мови.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: