Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дата весілля та майбутнє пари

Чи відомо вам, що подружнє життя залежить від того, в якому положенні були зірки в день укладання шлюбу. Знайдіть серед дат свою і дізнайтеся про майбутнє! Весілля під знаком Овна (20.03-19.04) До шлюбу: ваші відносини розвивалися зі стрімкою швидкістю. Ви не встигли і моргнути, як опинилися біля вівтаря. Після весілля: ваші ...

 

Чи відомо вам, що подружнє життя залежить від того, в якому положенні були зірки в день укладання шлюбу.

Знайдіть серед дат свою і дізнайтеся про майбутнє!

Весілля під знаком Овна (20.03-19.04)
До шлюбу: ваші відносини розвивалися зі стрімкою швидкістю. Ви не встигли і моргнути, як опинилися біля вівтаря.
Після весілля: ваші відносини досить імпульсивні з обох сторін, тому масштабних боїв в сімейному житті не уникнути.
Можливі проблеми: найголовніша складність вашої пари – небажання йти на компроміси, причому з обох сторін. Іноді ви занадто прямолінійні, через що можете бути дратівливими і агресивними.
Порада: навчіться вихлюпувати всю агресію і дратівливість в ліжку – адже це найвірніший спосіб надовго зняти напругу!

Весілля під знаком Тельця (19.04-20.05)
До шлюбу: з самого початку відносин ви пильно вивчаєте слабкі і сильні сторони один одного, а також і матеріальне становище.
Після весілля: ви обидва хочете жити спокійним і розміреним життя, трепетно ​​ставитеся один до одного, що і робить ваші відносини дуже трепетними.
Можливі проблеми: нерішучість обох сторін – єдина проблема цієї пари. Подолайте цю проблему – і в вашому домі пануватиме спокій і любов.
Порада: свої слова любові до партнера потрібно обов’язково підкріплювати вчинками.

Весілля під знаком Близнюків (20.05-21.06)
До шлюбу: ваше знайомство почалося невимушено, з вдалого жарту чи фрази. За короткий часви встигли обговорити безліч важливих для вас тем.
Після весілля: ваше спілкування, яке, на перший погляд, здається поверховим і повітряним, насправді досить глибоке і серйозне.
Можливі проблеми: найчастіше романтика в таких відносинах швидко затихає, залишаючи одні тільки спогади.
Порада: перш за все, потрібно стати кращими друзями, а потім вже коханцями. Також, було б непогано знайти спільне хобі чи допомагати один одному в роботі.

Весілля під знаком Рака (21.06-22.07)
До шлюбу: ви відразу відчули себе спорідненими душами і обидва хочете спокійної старості.
Після весілля: ви просто читаєте думки один одного, настільки сильне тяжіння.
Можливі проблеми: ви настільки однакові в смаках, хобі та бажаннях, що це іноді трохи лякає.
Порада: не шукайте каверзи, не бійтеся і просто насолоджуйтеся життям!

Весілля під знаком Лева: (22.07-22.08)
До весілля: між вами – справжнісінький запаморочливий роман. Ви ні краплі не сумніваєтеся, що зустріли людину своєї мрії.
Після весілля: у вас не тільки романтичні, але й інтелектуально забарвлені відносини. Вашу пару відрізняють справжня відданість один одному і глибока відвертість.
Інтим: у вашій спальні панує пристрасть, де партнери сміливо говорять один одному про свої бажання.
Можливі проблеми: вам дуже важливо не загратися “в любов”. Справжні щирі почуття потрібно закріпити появою дитини.
Наша порада: щоб не розчарувати партнера, постарайтеся не диктувати йому свою волю.

Весілля під знаком Діви: (22.08-22.09)
До весілля: поруч з партнером ви відчуваєте особливу захищеність. У відносинах для вас обох головне – стабільність і впевненість у завтрашньому дні.
Після весілля: у вашої пари є відмінна можливість створити зразково-показову сім’ю. У шлюбі ви не літаєте в хмарах, а твердо стоїте на землі. Ви обоє дуже вірні і віддані, тому вашій парі не загрожують сцени ревнощів з биттям посуду.
Інтим: пристрасть у вашій парі далеко не найголовніше, ви сприймаєте сеkс як виконання подружнього обов’язку.
Можливі проблеми: якщо ви не перестанете в найдрібніших подробицях розповідати партнеру про кожну хвилину прожитого дня, то ваші відносини дуже швидко ризикують стати нудними,
Наша порада: уникайте зайвого занудства і постійних причіпок!

Весілля під знаком Терезів: (22.09-23.10)
До весілля: ви сподобалися один одному тим, що ваші смаки практично збігаються. У ваших стосунках все побудовано на рівність.
Після весілля: ваша пара завжди прагне бути на висоті. Ви будете досить часто відвідувати статусні заходи. Ви обидва також дуже цікавитеся іншими людьми, правда, не завжди з щирих спонукань.
Інтим: у вас чуттєві та емоційні стосунки. Ви частенько говорите партнеру компліменти, тому він прагне постійно дивувати вас.
Можливі проблеми: якщо ви обидва не навчитеся йти на компроміси, вас чекає досить багато непростих ситуацій.
Наша порада: проявляйте тактовність і не влаштовуйте скандалів. Постарайтеся зберегти імідж пари при будь-яких обставинах.

Весілля під знаком Скорпіона: (23.10-21.11)
До весілля: вас як магнітом тягне один до одного. Ваші відносини оповиті ореолом таємничості і напружені до межі.
Після весілля: кожен день вашу пару чекає нова пригода. Ви немов граєте спектакль на двох. І в цій виставі є місце всьому: м’якості і ніжності, спопеляючій пристрасті і божевільним ревнощам. Цей шлюб ви запам’ятаєте надовго!
Інтим: між вами просто божевільна пристрасть – без кордонів і заборон. Любов для вас є якимось містичним ритуалом, який потрібно проводити щодня.
Можливі проблеми: рано чи пізно такі бурхливі стосунки в шлюбі стануть вас обтяжувати, і вам захочеться звільнитися від цих кайданів.
Наша порада: якщо хочете, щоб ваш шлюб тривав вічно, запасіться терпінням. Будьте готові до того, що партнер дасть вам що завгодно, тільки не спокій і комфорт.

Весілля під знаком Стрільця: (21.11-21.12)
До весілля: ваше знайомство швидко переросло в приємний роман. Ви обидва отримуєте від відносин величезне задоволення.
Після весілля: ви обидва продовжуєте подорожувати, розширювати межі кругозору, вчитися і вчити. І так буде завжди!
Інтим: кожен раз ви придумуєте в ліжку щось новеньке. А головними атрибутами вашого любовного таїнства є ароматичні свічки і пелюстки троянд, розкидані по всій спальні.
Можливі проблеми: дуже важливо з самого початку визначити межі свободи, які ви встановлюєте один одному. Ваш ідеальний союз може зруйнувати любовний трикутник!
Наша порада: влаштовуйте спільні свята, ходіть в гості і подорожуйте якомога частіше. Тільки яскраве і насичене життя дозволить вашому шлюбу бути довгим і щасливим!

Весілля під знаком Козерога: (21.12-20.01)
До весілля: ви довго придивлялися один до одного, перш ніж зважитися на шлюб.
Після весілля: ви обидва чудово знаєте, чого хочете від життя і від партнера. Оскільки питання, які стосуються вашого спільного майбутнього, були обумовлені заздалегідь, в шлюбі ви розкриваєтеся один перед одним, перестаєте бути аскетами і навіть наважуєтеся на екстравагантні вчинки.
Інтим: ваші ночі пронизані справжньою ніжністю і щирою турботою про партнера.
Можливі проблеми: тільки впевненість у відносинах на всі сто відсотків дозволить вашому союзу тривати вічно. Ніколи не обманюйте свого партнера!
Наша порада: не зраджуйте інтереси один одного. Завжди дотримуйтесь визначеного курсу!

Весілля під знаком Водолія: (20.01-19.02)
До весілля: ваш роман зав’язався несподівано і оригінально. Ви обоє волелюбні і незалежні, що міцно об’єднало вашу пару. Але перш ніж йти під вінець, спробуйте просто пожити разом.
Після весілля: дружба в вашому шлюбі стоїть на першому місці. Ви постійно відпочиваєте в компанії друзів, разом мрієте про майбутнє, а також у всьому знаходите особливі символи і знаки.
Інтим: багато ваших ідей залишаються так і нереалізованими через вашу скутість. Постарайтеся позбутися від заборон в ліжку.
Можливі проблеми: ви обидва схильні ідеалізувати один одного, тому часто доводиться буквально “вистрибувати з себе”, щоб не розчарувати партнера.
Наша порада: будьте уважні до ідей один одного!

Весілля під знаком Риб: (19.02-20.03)
До весілля: колись давно ви намалювали собі образ ідеального партнера. З цим ілюзорним ідеалом ви і зустрічаєтеся. Постарайтеся не розчаруватися в своїх почуттях.
Після весілля: ви розумієте один одного з півслова і трепетно ​​опікаєте партнера. Якщо він зробив невірний крок, завжди дасте йому другий шанс на виправлення помилки.
Інтим: ні в якому разі критикуйте один одного в інтимних питаннях. Вам обом подобаються довгі ласки і ніжні поцілунки.
Можливі проблеми: ваш шлюб – це одна велика ілюзія. Якщо подобається страждати – будете страждати, якщо захочете любити вічно – так і буде.
Наша порада: періодично залишайтеся на самоті, щоб встигнути скучити по партнеру.

Сподіваємося, цей гороскоп допоможе вашій парі визначитися з “правильною” датою вашого весілля. А якщо вона вже відбулася – дасть розуміння того, в якому напрямку вам варто далі розвивати свої відносини!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: