Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Найкращі серіали по Стівену Кінгу

Багато хто чув, що Стівен Кінг - рекордсмен світу по кількості написаних книг, що були екранізовані.Їх налічується більше 50. Перш ніж перейти до перегляду серіалів, що вражають своєю геніальністю, лови декілька маловідомих фактів про короля жахів: Більш за все Кінг боїться літати! Під час книжкових турів він переміщається зі штату в штат на ...

 

Багато хто чув, що Стівен Кінг - рекордсмен світу по кількості написаних книг, що були екранізовані.Їх налічується більше 50. Перш ніж перейти до перегляду серіалів, що вражають своєю геніальністю, ловить декілька маловідомих фактів про короля жахів:

Більш за все Кінг боїться літати! Під час книжкових турів він переміщається зі штату в штат на своєму мотоциклі;
анонімність — друге ім’я автора, адже він опублікував сім романів під псевдонімом Річард Бахман;
в одному зі своїх інтерв’ю Rolling Stone письменник зізнався, що є прихильником «Гаррі Поттера»;
кращої компанії для гри в покер, аніж Джордж Р.Р. Мартін, для Кінга годі й знайти (так, це автор «Гри престолів»).

Здається, що в кожному будинку можна знайти затертий, старенький примірник «Воно» чи «Керрі», що вже стали класикою сучасної літератури, та вважаються найбільш вдалими і відомими екранізаціями. Ми впевнені, що ви знайомі хоча б з одним романом американського письменника, і якщо з фільмами все більш-менш зрозуміло, то з серіалами набагато заплутаніше і таємничіше!

Погодьтеся, примітка «знято за сценарієм Стівена Кінга» точно може стати основним критерієм вибору серіалу! Добірку таких ми склали для вас сьогодні, загадковість та таємничість яких затягне  не на жарт. Збирайте компанію поціновувачів і приємного перегляду!

«Аутсайдер» (The Outsider)
Події драматичного мінісеріалу від телекомпанії HBO розгортаються в спокійному та тихому містечку, життя якого кардинально змінюється після загадкового вбивства хлопчика. Слідчі встановлюють особу ймовірного вбивці, і, здавалося б, справа завершена, проте підозрюваний має переконливе алібі. І не можливо не помітити, що навколо відбуваються дуже дивні події.

«Містер Мерседес» (Mr. Mercedes)
Незавершена справа загадкової автокатастрофи, що багато років вважалась «нещасним випадком», не дає спокою колишньому поліцейському у відставці. Чоловік вирішує повернутися та покарати винних. Детективний серіал налічує три сезони, і ми впевнені, що після перегляду першої серії, ти вже не зможеш зупинитися!

«11/22/63» (11/22/63)
Не хоррором єдиним! Науково-фантастичний міні-серіал з Джеймсом Франко в ролі вчителя англійської мови, на долю якого випадає унікальний шанс повернутися в минуле і спробувати врятувати Джона Кеннеді. Цікаво: перш ніж стати письменником, Стівен Кінг довгий час також працював вчителем англійської мови. Збіг? Ми так не вважаємо, а ти?

«Хейвен» (Haven)
Містичний серіал знято за романом «Хлопець з Колорадо». Події відбуваються в штаті Мен. За задумом автора, саме це місце об’єднує людей з надможливостями, більшість з яких використовують свій дар не за призначенням та зовсім не радіють такому «подарункові долі». Тобі нічого не здається дивним? Мен, що виступав декорацією для багатьох романів, є рідним містом автора, саме там він народився, виріс і знайшов себе як автора в дуже незвичному стилі! Що саме мав на увазі Стівен Кінг? І хто ж він, цей «Хлопець з Колорадо»?

«Під куполом» (Under the Dome)
І знову в центрі подій науково-фантастичного серіалу містечко в штаті Мен — Честер Міл. Силовий бар’єр, що невідомо звідки взявся, від’єднав жителів від усього світу, залишивши один на один з містичними подіями, що відбуваються все частіше. Існує лише один спосіб протидії невидимій рушійний силі, та чи погодяться на це місцеві жителі ?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: