Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Правила від чоловіків для жінок

Чоловікам в цьому житті непросто, адже їм доводиться розуміти жінок. На просторах інтернета можна знайти велику купу правил, що стосується прекрасної статі. У відповідь чоловіки вирішили написати свої і поділитися з дівчатами. Якщо ти хочеш нас краще розуміти, вивчи їх напам’ять, тому що вони можуть бути застосовані до будь-якого справжнього чоловіка...

 

Чоловікам в цьому житті непросто, адже їм доводиться розуміти  жінок. На просторах інтернета можна знайти велику купу правил, що стосується прекрасної статі. У відповідь чоловіки вирішили написати свої і поділитися з дівчатами.  Якщо ти хочеш нас краще розуміти, вивчи їх напам’ять, тому що вони можуть бути застосовані до будь-якого справжнього чоловіка.


Отже:

Якщо ми запитуємо «Що трапилося?», а ви відповідаєте «Нічого», то ми і будемо поводитися так, як ніби нічого не сталося. Нам, звичайно ж, зрозуміло, що це брехня. Але чи є сенс сперечатися?
Якщо ти ставиш запитання, на яке не хочеш чути відповідь, чекай відповідь, яку ти не хочеш чути.
Якщо ти вважаєш себе товстою, швидше за все це правда. Але у нас питати цього не треба.
Якщо сказане нами можна трактувати двояко, і одне з трактувань діє на тебе як червона ганчірка на бика, ми мали на увазі друге.
Можна попросити нас зробити щось або пояснити, як ми повинні це зробити. Але тільки не одночасно. Інакше будеш робити все сама, ти ж краще знаєш.
Якщо ти чогось хочеш, говори прямо. З нами напівпрозорі натяки не працюють. Навіть дуже прозорі натяки марні. Чому так складно сказати все прямо?
Навчися, нарешті, сама взаємодіяти з туалетною кришкою, ти все-таки не маленька дівчинка. Якщо тобі треба, щоб вона була опущена, так опусти, я ж не скаржуся, що ти її не піднімаєш.
Майже на будь-яке питання можна відповісти за допомогою всього двох слів – «Так» і «Ні».
Ми потрібні для того, щоб вирішувати проблеми, тому поділися з нами тільки тим, що можна вирішити. Для інших проблем у тебе є подруги.
Якщо головний біль не проходить 17 місяців, з тобою явно щось не так. Сходи до лікаря.
Те, що ми сказали більше 6 місяців назад, згадувати безглуздо. Термін придатності будь-якої фрази закінчується не пізніше, ніж через тиждень.
Будь ласка, прибережи все, що хотіла сказати до реклами.
Христофору Колумбу ніхто не говорив куди плисти. І нам не треба!
Щоб ти знала, персиковий – це сік, а не колір. Гарбузовий – це пиріг, теж не колір. А ще ми навіть гадки не маємо, що таке кораловий або рожево-ліловий.
Якщо дещо свербить, треба почухати. Крапка.
Якщо нам потрібно кудись сходити разом, підійде абсолютно будь-який одяг.
Сльози – це шантаж.
Якщо ти не хочеш поговорити про хокей, пристрої материнських плат, двигун внутрішнього згоряння або про зовнішню політику США, то краще не питай, про що ми думаємо.

От і все.

Жарти жартами, але це все дійсно так. Ми любимо простоту в спілкуванні, ми легко вирішимо ваші проблеми, якщо, звичайно, це взагалі реально і ми готові про вас піклуватися.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: