Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Якими жінками важко керувати

Знайти повністю слухняну жінку дуже тяжко. Ми всі хоч трохи, але непокорні, некеровані. Те наскільки вони не мають гальм, визначається їх знаком Зодіаку. Астрологи провели паралелі між характерами жінок і їх знаками. Вони з’ясували, хто найбільш некеровані жінки по гороскопу. А чи є ви серед них? Водолій Дівчина-Водолій імпульсивна, дратівлива, ....

 

Знайти повністю слухняну жінку дуже тяжко. Ми всі хоч трохи, але непокорні, некеровані. 

Те наскільки вони не мають гальм, визначається їх знаком Зодіаку. Астрологи провели паралелі між характерами жінок і їх знаками. Вони з’ясували, хто найбільш некеровані жінки по гороскопу. А чи є ви серед них?

Водолій
Дівчина-Водолій імпульсивна, дратівлива, але швидко відходить. До чоловіків відноситься легко і бачить в них швидше друзів, ніж чоловіків. Кращого друга, ніж дівчина-Водолій, чоловікові не знайти. Важких пристрастей вона побоюється, тому активним вираженням своїх почуттів і навіть натяками на прояви власництва ти можеш досягти тільки того, що жінка злякається і сховається в невідомому напрямку. А вже розраховувати на її постійність вже точно не варто, краще заздалегідь підготуватися до гіршого.

Риби
Дівчина-Риби живе в світі своїх ілюзій, вона дуже чутлива, плаксива і постійно страждає через відчуття, що її зрадили. Рибка постійно чекає підтвердження твоїх почуттів до неї, інакше вона винищить себе (а, можливо, і тебе заодно) вічними сумнівами. Але навіть отримуючи ці підтвердження по кілька разів на день, вона в підсумку звикає до них як до належного, і все триває по-новому. Загалом, замкнуте коло.

Козеріг
Заповітне слово для козерога – «самоконтроль». Зовні вона завжди намагається тримати себе в руках, тоді як всередині її може палахкотіти справжня пожежа пристрастей. Мріє зустріти справжнього чоловіка і до смерті боїться закохатися. Через цю надмірну обережність часто робить невірний вибір, а потім закономірно страждає.Не чекай від неї бурхливих виливів в почуттях – навіть якщо вона любить, все одно буде з останніх сил намагатися робити вигляд, що ти їй байдужий.

Розтопити її крижану стіну – це для професійного психолога або сліпо люблячого і не втрачаючого надії діяча. Тому якщо ти мрієш про палкі романтичні стосунки з ніжними зізнаннями в коханні – то ти звернувся не за адресою. Але, принаймні, на неї хоч можна покластися.

Телець
Тобі пощастило нарватися на дівчину-Тельця? О, тоді неодмінно чекай драматичних сцен, криків і биття посуду (можливо, об твою голову). І не сподівайся, тобі все одно її НЕ переспорити. А вимолювати прощення – заняття і зовсім безперспективне. Краще змирись з неминучим і визнай її правоту. Коли у вас все вийде, ця дівчина стане більш поступливою.

Близнюки
Дівчина-Близнюки ненавидить сталість і схильна міняти хлопців, як рукавички. Якщо ти – її бойфренд, приготуйся до того, що вона буде фліртувати з твоїми друзями прямо у тебе на очах. Навіть якщо вона присягне тобі в любові, рано чи пізно зажадає свободи, але натомість з радістю надасть її і тобі. Якщо ти хочеш утримати дівчину, тобі доведеться прийняти ці умови. І, до речі, кар’єру вона завжди вважатиме за краще ніж ведення домашнього господарства.

Лев
Левиця пихата і владна, вона не стане панькатися з тим, хто не відповідає її стандартам, які перебувають на рівні приблизно Евересту. Дівиця вважає себе центром Всесвіту, тому поруч повинен бути Гідний Хлопець. Так-так, саме з великої літери. Коли зачеплено її самолюбство, вона не стане виношувати злісних підступних планів, а просто висловить в обличчя все, що думає про кривдника. І після її тиради може здатися, що ураган або цунамі – це квіточки, намальовані в дитячому блокнотику. Щоб завоювати цю фурію, потрібно піднести їй дорогий подарунок (бажано, золоту прикрасу з діамантом) і переконати її в тому, що вона – краще за всіх, раніше тобою зустрів, і взагалі богиня. Але не втрачай своєї мужності, інакше Левиця пройдеться по тобі і не помітить.

Діва
Ти думаєш, тільки у Левів високі стандарти? У Діви – не менше високі. Тому їй так важко зупинитися на комусь. Втім, критерії відбору дещо інші, ніж у Левиці. Наприклад, Діва може спілкуватися з ледарями і невдахами, на яких Левиця навіть не подивиться. Діви, як правило, легковажні. Улюблена відповідь – заперечення. Улюблене заняття – критика. Одним словом, бережіть нервові клітини і запасайтеся валеріанкою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: