Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

НІ плановим медичним втручання! Рішення МОЗ

Згідно вчорашнього розпорядження лікарні мають право приймати лише хворих чий стан характерізується, як невідкладний та захворілих на коронавірус. У Міністерстві охорони здоров'я заявили, що всі планові операції і госпіталізації в Україні будуть заборонені. Заборона почала діяти з понеділка. Про це заявив на брифінгу головний санітарний ...

 

Згідно вчорашнього розпорядження лікарні мають право приймати лише хворих чий стан характерізується, як невідкладний та захворілих на коронавірус.  У Міністерстві охорони здоров'я заявили, що всі планові операції і госпіталізації в Україні будуть заборонені. Заборона почала діяти з понеділка. Про це заявив на брифінгу головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Він заявив, що ситуація з коронавірусом вкрай напружена.

«З понеділка всі планові операції і госпіталізації в наших лікарнях заборонені. Лікарні приймають тільки ургентних хворих і з Covid-19», - зазначив Ляшко.

Він зазначив, що поки країна справляється з напливом хворих.

Раніше МОЗ запропонував ввести нові обмеження через спалах Covid-19 в Україні.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що ввести комендантську годину в Україні можуть виключно після запровадження надзвичайного стану. А для цього треба рішення Верховної Ради та розпорядження президента і РНБО.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: