Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відбілити штори дуже легко

Таке буває часто: тюль дуже подобається, а вона з часом стала жовтою. Причина зміни кольору - сонце. Штора поступово вигорає. Як справитися з подібною проблемою дізналися від однієї жінки. Ось була з магазині штор і почула, як продавці розмовляли з покупцем, який скаржився на пожовклу тюль. З цією проблемою стикається кожна господиня. Коли ми перемо тюль, вона начебто біла, але жовті сліди залишаються. Коли прямі сонячні промені потрапляють на тюль, вона поступово починає вигоряти, набуває брудно-жовтий відтінок.

 

Таке буває часто: тюль дуже подобається, а вона з часом стала жовтою. Причина зміни кольору - сонце. Штора поступово вигорає. Як справитися з подібною проблемою дізналися від однієї жінки.

Ось була з магазині штор і почула, як продавці розмовляли з покупцем, який скаржився на пожовклу тюль. З цією проблемою стикається кожна господиня. Коли ми перемо тюль, вона начебто біла, але жовті сліди залишаються. Коли прямі сонячні промені потрапляють на тюль, вона поступово починає вигоряти, набуває брудно-жовтий відтінок.

Щоб відбілити тюль необхідно:

кальцинована сода;
рідке господарське мило;
відбілювач БОС.

Відбілювання проводимо в два етапи:
Беремо мило і соду в рівних пропорціях 1 до 1. Наприклад, 100 до 100 грамам. Води наливаємо стільки, скільки повністю покриє тюль. Замочуємо і залишаємо на півдня. Періодично перевертаємо тюль. Виймаємо з розчину тюль і добре прополіскуємо.

Укладаємо тюль в пральну машину з гелем або порошком для прання і додаємо відбілювач БОС. Перемо при 60 градусах.

Раджу спробувати цей метод відбілювання.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: