Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ці трави відновлять пошкоджені легені

Здавно відомо, що в багатьох випадках вилікувати хвороби допомогають трави. За допомогою них вдасться побороти застуду, кашель. Вони ефективно позбавляють від мокротиння. Зараз, ці рослини відомі багатьом і для того, аби ви не експериментували, ми вирішили поділитися з вами найдієвішими засобами. Чебрець Чебрець містить в собі велику кількість антисептичних ефірних олій, ...

 

Здавно відомо, що в багатьох випадках вилікувати хвороби допомогають трави. За допомогою них вдасться побороти застуду, кашель. Вони ефективно позбавляють від мокротиння.  Зараз, ці рослини відомі багатьом і для того, аби ви не експериментували, ми вирішили поділитися з вами найдієвішими засобами.

Чебрець

Чебрець містить в собі велику кількість антисептичних ефірних олій, які допомагають зняти набряки. Це природний антибіотик, який допоможе вам швидше побороти інфекцію та зняти неприємні симптоми. Найчастіше, чебрець використовують у вигляді чаю.

Подорожник
Листя подорожника має антисептичні, антибактеріальні та протигрибкові властивості, які роблять його ефективним засобом проти сухого кашлю. Подорожник стимулює вироблення слизу в легенях та його виведенню.

Коров’як
Коров’як допомагає видаляти слиз з легень та очищувати дихальні шляхи. Чудовий засіб для лікування кашлю та застуди.

Корінь лакриці

Лакриця очищає та розслабляє запалені слизові оболонки горла, допомагає лікувати ангіну. Крім того, цей корінь допоможе вам вивести мокротиння з легень, також побороти кашель.

М’ята
Приємний аромат м’ята має завдяки наявності ментолу у складі. Саме він розслабляє та полегшує роботу м’язів дихальних шляхів. Окрім того, м’ята допомагає ефективно виводити мокротиння з організму.

Трава Оша
Корінь Оша містить в собі камфору, терпени, сапоніни, фітостерини. Відвар з коріння цієї рослини допоможе вам налагодити стимуляцію припливу крові до легень, а також запобігти ГРВІ.

Шавлія
Шавлія містить в собі велику кількість ефірних олій, аромати яких заспокоюють легені та допомагають виводити мокротиння. Цю рослину часто використовують для лікування респіраторних захворювань.

Орегано
Орегано — справжнє джерело вітамінів та поживних речовин. Цей продукт чудово зміцнює імунну систему. Окрім того, у орегано є карвакрол і розмаринова кислота, які допомагають виводити мокротиння та покращують дихання.

Евкаліпт
Евкаліпт часто додають у різноманітні сиропи та таблетки від кашлю, оскільки він містить цинеол. Він допомагає заспокоїти кашель, а також роздратовані проходи синуса. Евкаліп можна використовувати для зміцнення імунітету.

Ви колись використовували ці рослини для лікування кашлю?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: