Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ці звички водіїв не подобаються нікому

Іноді прокидаєшься в гарному настрої, налаштований позитивно, сідаєшь за кермо і тут з’являється хтось, кому вдається лише однією дією зіпсувати все. Ми зібрали звички, що не подобаються у водіїв майже всім. Розповімо найпоширеніші некоректні поводження водіїв, котрі нікому не подобаються та викликають злість, як мінімум Дурні манери Ніхто не вимагає знання правил етикету чи ....

 

Іноді прокидаєшься в гарному настрої, налаштований позитивно, сідаєшь за кермо і тут з’являється хтось, кому вдається лише однією дією зіпсувати все. Ми зібрали звички, що не подобаються у водіїв майже всім. Розповімо найпоширеніші некоректні поводження водіїв, котрі нікому не подобаються та викликають злість, як мінімум

Дурні манери

Ніхто не вимагає знання правил етикету чи якихось заморських культур. Все, що потрібно – залишатись людиною та поводити себе гідно. Окрім таких недоліків, як хамство та конфлікти (які, на жаль, стали вже звичними на дорогах) ми помічаємо, як з красивих солідних авто вилітає сміття, папірці, залишки сигарет та інші дрібниці, котрі засмічують дороги.

Це не тільки спотворює вигляд, а ще й несе небезпеку, адже сміття потрапляє на лобове авто, котрі їдуть ззаду та може спричинити ДТП. Смітники не кусаються – наберіться мужності та віднесіть сміття в його законне місце.

СМС та розмови по телефону

Взагалі-то правила дорожнього руху забороняють подібні дії за кермом, але водії вправно ігнорують та порушують це правило. Враження, що всі найважливіші розмови мають відбуватись саме в той момент коли водій в дорозі і за кермом. А от відкласти розмову до зупинки – аж ніяк.

По-перше, водій заважає сам собі +руки зайняті і голова думає не про рух, а про те, про що йдеться в розмові.

По-друге, сусіднім машинам ні докричатись, ні досигналитись до такого «зайнятого».

Якщо Вам вже дуже необхідно порозмовляти або цього вимагає Ваша робота – придбайте безпровідну гарнітуру. Вона хоча б звільнить Вам руки.

Великий вчитель

Завжди на дорозі мусить бути хтось, кому категорично не подобається їзда інших водіїв, марки та вигляд авто, погодні умови, курс шилінгів та мільйон інших дрібниць, які вони вперто хочуть закритикувати. Він буде постійно перелаштовуватись, сигналити, підрізати та «показувати всім, як треба їздити». В таких випадках потрібно користуватись правило 3Д для водіїв: «Дай Дорогу Дурню» - собі нерви збережете, повірте. Хай їде «маневрувати» кудись подалі.

Пекельний рев мотору

Оце, мабуть, лідер серед всіх «бісячих» факторів. Рев мотору, котрий прорізає простір та слух – улюблена забавка неосвічених та невихованих водіїв, котрі вважають це «крутим». Ні, панове, це не круто. Це демонстрація неповаги та невихованості. Всі раді, що у Вашого авто великий запас кінських сил, але не потрібно про це так гучно заявляти.

Це далеко не повний список, інакше довелось би написати цілу книгу.

Пам’ятайте, що подібна поведінка не лише показує Вашу маломанерність, а ще й тягне за собою адміністративну відповідальність та штрафи в окремих випадках.

Якщо хочете змінити світ – почніть з себе.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: