Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перевірка нерухомості та інші переваги порталу DOM.RIA

Портал DOM.RIA – один з найбільш популярних і часто використовуваних інтернет-ресурсів з продажу, купівлі та оренди житлової та комерційної нерухомості.

Портал DOM.RIA – один з найбільш популярних і часто використовуваних інтернет-ресурсів з продажу, купівлі та оренди житлової та комерційної нерухомості. Обумовлено це тим, що ця дошка оголошень, перш ніж опублікувати будь-яку пропозицію, скрупульозно перевіряє об'єкти нерухомості та їх власників. Завдяки цьому кожен претендент зможе надійно, безпечно і вигідно знайти кращий варіант для купівлі або знімання квартири або будинку, а також виробниче чи складське приміщення.

Як здійснюється перевірка запропонованої житлової та комерційної нерухомості

перевірені квартири

В роботу сайту інтегрований робот-інспектор, який за ретельно продуманим алгоритмом перевіряє кожну нову пропозицію, яка додається продавцями. При виявленні будь-яких ознак несумлінності або шахрайства, робот автоматично протягом декількох секунд видаляє розміщене оголошення і блокує користувача.

Перевірка здійснюється за фотографіями, особливостями інформації запропонованої в описі, пропонованої вартості. Враховується досить велика кількість факторів, які вигідно виділяють DOM RIA серед інших аналогічних майданчиків:

  • надання претендентам правдивої та точної інформації про об'єкти;
  • занесення продавця або орендодавця в чорний список при наявності недостовірної інформації;
  • особисте відвідування інспекторів об'єктів нерухомості з метою уточнення всіх деталей і нюансів, які стосуються продаваного дому або квартири.

Всі вище перераховані фактори є незаперечними перевагами дошки оголошень ДОМ.РІА, що визначають максимальну зручність, безпеку і надійність пошуку необхідної нерухомості. Про це свідчать численні позитивні відгуки задоволених користувачів порталу, які успішно і швидко вирішили свої питання.

Переваги ресурсу

переваги порталу ДОМ РІА

Ключові переваги дошки оголошень ДОМ.РІА:

  • користувачам пропонується виключно достовірна інформація про нерухомість;
  • на сайті публікуються тільки перевірені панорамні фотографії кімнат і приміщень – можливість ще на етапі попереднього ознайомлення з об'єктом оцінити його особливості;
  • на нерухомість встановлені ринкові ціни, тому кожен претендент може придбати або зняти квартиру, будинок за розумною та вигідною вартістю.

Крім цього, присутні й інші позитивні сторони порталу. Найважливішими серед них можна назвати зручну систему пошуку, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, значна кількість привабливих і надійних оголошень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: