Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дізнайтесь, чи вживає ваша дитина наркотичні засоби

Сучасність на жаль такова, що більшість підлітків дуже рано починають пробувати наркотичні засоби. Батькі повинні стежити за дітьми, придівлятися, аналізувати поведінку. На те, що дитина вживати наркотики вказують деякі ознаки. Дитина стала тривожною, різко змінює настрій і поведінку – це сигнал для батьків! За статистикою, перше "знайомство" з наркотиками відбувається саме у підлітковому ...

 

Сучасність на жаль такова, що більшість підлітків дуже рано починають пробувати наркотичні засоби. Батькі повинні стежити за дітьми, придівлятися, аналізувати поведінку. На те, що дитина вживати наркотики вказують деякі ознаки. 

Дитина стала тривожною, різко змінює настрій і поведінку – це сигнал для батьків! За статистикою, перше "знайомство" з наркотиками відбувається саме у підлітковому віці.

👉Найпоширеніші ознаки, які можуть вказувати на вживання наркотиків:
☑️Почервоніння білків, розширені зіниці, зміна кольору шкіри (блідність).
☑️Незв’язна та нечітка мова.
☑️Погана координація рухів.
☑️Дивні, нелогічні розмови, нетипові для дитини висловлювання.
☑️Галюцинації.
☑️Невмотивована веселість, гіперактивність, стан підвищеної ейфорії.
☑️Без емоційність, млявість, депресія або стан переляку.
☑️Емоційні стани перемежовуються: наприклад, гнів і крик змінюється веселістю.
🤷‍♀️Що робити?

➡️Помітили таке – поговоріть з дитиною. Звичайна неупереджена розмова допоможе зрозуміти стан дитини та дійсні причини такої поведінки.
❗️Не намагайтеся з'ясовувати стосунки і ні в якому разі не сваріть! Спокійно з'ясуйте усі обставини та причини, а також подальший план спільних дій. Дайте дитині зрозуміти, що ви допоможете і підтримаєте.

Не потрібно ховатися від проблеми, потрібно її вирішувати

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: