Завантаження ...
Новобудови Києва

Ти не здогадуєшься, а коханий тобою маніпулює

Людина здатна бачити в близьких коханих тільки краще, але не завжди воно так. Багато чоловіків думають тільки про себе і хочуть лише скористатися дівчиною, маніпулюючи нею. Як саме? Розповідають самі чоловіки: 1. Ти постійно відчуваєш себе винною. В ході знайомства і розвитку відносин ви дізнаєтеся один одного краще, в тому числі ваші недоліки і комплекси. І є чоловіки, ...

 

Людина здатна бачити в близьких коханих тільки краще, але не завжди воно так.  Багато чоловіків думають тільки про себе і хочуть лише скористатися дівчиною, маніпулюючи нею. Як саме?

Розповідають самі чоловіки:

1. Ти постійно відчуваєш себе винною.

В ході знайомства і розвитку відносин ви дізнаєтеся один одного краще, в тому числі ваші недоліки і комплекси. І є чоловіки, які будуть використовувати ці знання, щоб ти відчувала себе винною за все, що говориш і робиш.

2. Його проблеми стають важливіші за твої.

Нам всім іноді хочеться поскаржитися на свої проблеми, але маніпулятивний чоловік завжди робить вигляд, що його проблеми важливіші і серйозніші, ніж твої. Ніби це йому складно, а в тебе не все так погано. Він не хоче слухати про твої проблеми і думати про них.

3. Він завжди «просто жартує».

Якщо він говорить щось образливе і не приємне, а потім намагається помиритися фразою «Так я просто пожартував» – це маніпуляція, усвідомлена або ні. Так він намагається переконати, що проблема в тобі, а не в ньому. Що це ти занадто чутлива, а не він не вміє нормально жартувати.

4. Він все робить так, як хоче.

Це не обов’язково маніпуляція, але може бути нею. Деякі чоловіки зовсім не йдуть на поступки і роблять все по-своєму. Їздять на свята тільки до своїх батьків, гуляють тільки зі своїми друзями … Коли так відбувається постійно, це спроба мати владу в стосунках.

5. Він погрожує.

Наприклад зробити те, що ти не хочеш. Або піти від тебе. А може навіть накласти на себе руки, якщо ти підеш.

6. Він тисне на жалість.

Він зображує жертву в будь-якій ситуації, ніколи не бере відповідальність на себе і не визнає провину.

7. Він занадто нав’язливий.

Зазвичай таке не властиво чоловікам, але якщо це потрібно для маніпуляції, то можливо. Він може дзвонити тобі і просити щось зробити для нього, навіть якщо знає, що ти зайнята. Але потім зайнятий, коли потрібен тобі.

За матеріалами

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: