Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як замовити послуги вантажників та на що впливає ціна?

В повсякденні часто зустрічається необхідність замовити послуги вантажників для виконання переміщення особистих речей, меблів або важких предметів (піаніно, тощо). Як формується ціна та що на неї впливає читайте нижче.

В повсякденні часто зустрічається необхідність замовити послуги вантажників для виконання переміщення особистих речей, меблів або важких предметів (піаніно, тощо). Як формується ціна та що на неї впливає читайте нижче.

Часи коли для переїзду залучались родичі та знайомі поступово відходять в минуле. В наш час простіше скористатися професійними вантажниками для перевезень. В залежності від того, що потрібно зробити залежить ціноутворення, послуги вантажників якісного перевізника дозволять уникнути низку ризиків, про що нижче, а поки що про ціноутворення.

  • В більшості випадків послуги вантажників оплачуються за кожну годину, існує обмеження – мінімальне замовлення дві години (тобто навіть якщо роботу буде зроблено за менший час, оплатити доведеться мінімум за дві години).
  • Додатково може бути надбавка за спуск або підйом сходами (при відсутності ліфта, або коли одиниця вантажу не вміщується в кабіну ліфту).
  • Додатково може бути нарахована сума за надмірну вагу, коли одиниця має вагу понад сто кілограм. Нараховується не лише на надмірну вагу, а на всю вагу одиниці (якщо холодильник має вагу 150 кіло, сплачуєте не за п’ятдесят кілограм, а за всі сто п’ятдесят).
  • Також в більшості випадків доведеться доплатити за переміщення вручну на значну відстань. Мається на увазі, коли вантажівка не може під’їхати до під’їзду та доведеться носити на відстань понад двадцять метрів. Сплачується або фіксована сума, або вираховується з урахуванням метражу.

Якщо перевізник не дізнався вищезазначену інформацію, існує можливість що попередньо озвучена цифра буде змінена під час виконання робіт. Бажано письмово занотувати всі умови за яких вам будуть надавати послуги вантажників, для цього може бути використані: СМС повідомлення, переписка в меседжеві тощо.

Яких ризиків дозволить уникнути залучення професійних вантажників.

Перш за все послуги вантажників дозволять прискорити робочий процес. Те що буде робитися любителями пів дня, професіонали можуть зробити за дві години. Економія часу дозволить компенсувати витрачені гроші.

Кількість залучених людей. Перевізник може легко визначити скільки вантажників потрібно, в той час коли залучаючи рідню можна невірно спрогнозувати кількість людей та часу яких буде використано.

Уникнути пошкоджень. Вантажники знають які засоби варто застосовувати під час переміщення меблів, щоб їх не ушкодити. Як переміщується побутова техніка та що варто зробити в першу чергу. Послуги вантажників дозволять вам правильно розташувати вантаж у вантажному відсіку авто та зафіксувати.

Джерело сайт Gruz-Ok

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: