Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дизайн будинку: на що звернути увагу в першу чергу

Дизайн будинку: на що звернути увагу в першу чергу фото

Кожен з власників заміських котеджів мріє, щоб його будинок мав справді неповторний вигляд як всередині, так і зовні й одночасно відповідав вимогам щодо комфортного та максимально зручного проживання

Кожен з власників заміських котеджів мріє, щоб його будинок мав справді неповторний вигляд як всередині, так і зовні й одночасно відповідав вимогам щодо комфортного та максимально зручного проживання. При виборі дизайну будинку обов’язково потрібно зважати на ландшафт прилеглої до будинку земельної ділянки, а також на матеріали, з яких збудовано котедж. Адже абсолютно недоречним буде дизайн будинку в стилі «хай тек» в дерев’яному зрубі, збудованому з грубих колод.

Бажаним моментом у виборі дизайну є відповідність між зовнішнім виглядом будинку та його внутрішнім оздобленням. Власники будинків мають можливість на початковому етапі планування забудови одночасно з вибором розмірів та архітектурного рішення будинку в цілому, визначати також внутрішній дизайн приміщень. Дизайн-проект може успішно поєднувати різнорівневу архітектуру приміщень або їх нестандартні форми, крім житлових та побутових приміщень може включати мансарду, терасу та інші архітектурні рішення.

Особливе місце в інтер’єрах котеджів займають всім знайомі камінь та дерево, вміле поєднання яких здатне створити справжній комфорт та неповторність.

Обираємо загальний стиль будинку всередині

Обираючи дизайн будинку всередині приміщення необхідно враховувати декілька важливих факторів:

  • в оформленні всіх приміщень будинку повинен домінувати єдиний стиль
  • відповідно до обраного стилю необхідно визначити палітру кольорів
  • обраний дизайн-стиль вимагає придбання сучасних оздоблювальних матеріалів для облаштування стелі, підлоги та стін
  • обраному стилю повинні відповідати меблі та архітектурне оформлення дверей, вікон, ніш та колон, за потреби можна використовувати декоративне оздоблення
  • не менш важливим для обраного стилю є система освітлення, яка здатна прикрасити внутрішнє оздоблення кімнат та створити в ньому окремі зони затишку і комфорту.

З вибором внутрішнього дизайну приміщення допоможуть спеціалісти компанії NewStroy відгуки про яку засвідчують професійність та високу кваліфікацію її працівників, включаючи дизайнерів, які виконали понад 400 дизайн-проектів будинків під ключ.

Визначаємось з інтер’єром окремих кімнат

Після вибору загального дизайн-рішення будинку потрібно визначитись з інтер’єром окремих приміщень будинку. Тут потрібно враховувати, що вимоги до внутрішнього оздоблення кожної кімнати різняться. Наприклад, у вітальні центральну роль відіграє диван і саме навколо нього, як правило, формують інші предмети обстановки, як от журнальний столик, дзеркало, вішалки для одягу, тумбочки або взуттєві полиці. Бажана висота дзеркала у вітальні – у повний ріст людини для того, щоб жильці будинку або гості при вході у нього або виході на вулицю могли сповна оцінити свій зовнішній вигляд.

Не менш важливим є вибір дизайну для найбільш відвідуваного приміщення будинку – кухні. Внутрішня обстановка на кухні, на думку дизайнерів компанії Н'юстрой відгуки про яку можуть надати більш як 1700 задоволених клієнтів, повинна бути максимально придатною для приготування їжі.

Інтер’єр спальні повинен сприяти відпочинку і повноцінному сну мешканців будинку. Для спальні важливо використовувати тільки натуральні матеріали, адже у ній ми проводимо не менш як третину доби. Якщо у складі сім’ї є неповнолітні діти їм необхідно створити в інтер’єрі будинку особистий простір в залежності від їхніх уподобань і потреб, не забуваючи при цьому про безпеку.

Незалежно від вибраного стилю чи оздоблювальних матеріалів оформлення дизайну будинку краще доручити спеціалістам. Компанія «NewStroy» до Ваших послуг.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: