Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ці фрази треба не боятися казати людям

Ці фрази треба не боятися казати людям фото

Серед багатьох слів, фраз є такі, що не варто боятися казати людям в обличча. Саме вони можуть змінити ваше життя. «Ти заподіяв (а) мені біль». Якщо хтось вчинив з вами не по справедливості і зробив вам боляче – скажіть про це і не збирайте образу. Можливо, людина зробила це зовсім не спеціально. Роз’ясніть ситуацію, а вже потім ....

 
Серед багатьох слів, фраз є такі, що не варто боятися казати людям в обличча. Саме вони можуть змінити ваше життя.

«Ти заподіяв (а) мені біль».

Якщо хтось вчинив з вами не по справедливості і зробив вам боляче – скажіть про це і не збирайте образу. Можливо, людина зробила це зовсім не спеціально. Роз’ясніть ситуацію, а вже потім вирішуйте, як вам рухатися далі.

«Я визнаю, що був (-а) не правий (-а)».

Не бійтеся визнавати свої помилки. Так, це не завжди просто. Але не визнавши своєї помилки, ви не зможете рухатися далі.

«Ні».

Говоріть ні, якщо вам цього хочеться. Не примушуйте себе робити те, що вам неприємно або важко. Ми дуже часто погоджуємося з ввічливості або боргу. Навіщо робити для себе стрес? У вас є П4. «Я не згоден / -а».

Немає нічого поганого в різних точках зору. Озвучуйте свою думку оточуючим.

«З мене досить».

Навіщо щось терпіти. Поясніть це оточуючим. Особливо це стосується зневажливого поводження з вами. Таке потрібно припиняти назавжди.

«Це вас не стосується».

Умійте визначати свої особистісні кордони. Захищайте свій простір. Якщо хтось порушує ваші кордони (а це може бути і зовсім не спеціально) тактовно вкажіть людині на це. Скажіть, що ви його цінуєте, але в цій справі віддаєте перевагу розбиратися самі.

«Я не знаю».

Протягом свого життя ми постійно вчимося. І так, в цьому світі є речі, про які ви не знаєте. навіть якщо для інших вони здаються настільки очевидними. Не бійтеся зізнатися, що ви чогось не знаєте. Адже, успіху в цьому світі досягають лише чесні насамперед перед собою люди, які готові вчитися.

«Я боюся».

У кожної людини є свої вразливі точки. Якщо ви чогось боїтеся-зізнайтеся в цьому. У певних випадках це може врятувати вас. Та й з визнаними страхами набагато легше зізнатися.

«Я хочу побути наодинці».

Дуже важливо іноді залишатися один на один з собою. Переосмислити своє життя. І це нормально. Близькі люди вас зрозуміють. А особистий простір допоможе вам ретельно обдумати свої плани, від цього напряму залежить ваша самореалізація.

«Я люблю тебе».

Звичайно ж, немає ніяких гарантій, що людина зможе відповісти вам взаємністю. Але якщо у вашому серці живе любов, то будьте сміливими зізнатися в своїх почуттях. Адже, так чи інакше, але ваше життя зміниться.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: