Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Три програми для ефективної діяльності бізнесу

Три програми для ефективної діяльності бізнесу фото

Ефективність фінансово-господарської діяльності підприємств малого та середнього бізнесу, які займаються виробничою діяльністю, пов’язаною з наданням послуг, дрібнооптовою чи роздрібною торгівлею значно зросте після впровадження програми

Ефективність фінансово-господарської діяльності підприємств малого та середнього бізнесу, які займаються виробничою діяльністю, пов’язаною з наданням послуг, дрібнооптовою чи роздрібною торгівлею значно зросте після впровадження програми «BAS Малий бізнес». Вказаний функціонал забезпечить належне планування та облік виконання робіт, виробничих операцій на всіх стадіях їх проведення та надасть керівнику чи власнику об’єктивну та оперативну інформацію про завантаженість компанії необхідними ресурсами.

Які функції виконує програма

Програма забезпечує оперативний управлінський облік, за допомогою якого керівник незалежно від місця свого перебування може оперативно втручатися в будь-який сегмент діяльності закладу, вносячи відповідні корективи.

Для покращення співпраці з клієнтами призначена підсистема «CRM» програми «BAS Малий бізнес», за допомогою якої в базі можна відображати дані про час зустрічей, вхідні та вихідні дзвінки, електронну кореспонденцію. База дозволяє сегментувати клієнтів за різноманітними показниками, як от:

  • зазначеними реквізитами у різноманітних довідниках;
  • фінансовими показниками діяльності контрагентів;
  • можливими етапами продажів товарів.

У звіті «воронка продажів» власник чи керівник установи швидко знайде необхідну інформацію про поточні чи проведені впродовж зазначеного часу угоди купівлі-продажу, що відповідно дозволить, за необхідності, провести конверсію продаж. Крім того, керівник має змогу побачити результативність роботи кожного з менеджерів компанії на любому з етапів продаж, поширюючи інноваційні підходи для практики всіх працівників.

Переваги програм для закладів торгівлі

Програма «BAS Управління торгівлею» найбільш затребувана підприємствами оптової торгівлі, які мають велику кількість контрагентів, значний асортимент товарів та крім того, мають декілька структурних підрозділів чи магазинів роздрібної торгівлі. В одній системі може здійснюватися облік за декількома підрозділами чи юридичними установами з використанням єдиних довідників товарів та клієнтської бази. Аналогічно, звіти по продажах можна формувати як окремо по підрозділах – торгових точках чи по підприємству в цілому.

Використання програми «BAS Управління торгівлею» дозволяє оперативно регулювати запаси товарів на складах, постійно удосконалювати структуру та асортимент продажів в залежності від уподобань контрагентів заощаджуючи при цьому кошти підприємства.

Використовуючи демо BAS можна формувати аналітичні звіти в усіх сегментах обліку, користувачу достатньо задати (налаштувати) необхідні параметри деталізації, групування і визначити критерії відбору даних.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: