Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Особливості використання зовнішньої реклами

Особливості використання зовнішньої реклами фото

Існує декілька видів реклами, які розрізняються, в першу чергу, залежно від виконуваних функцій та засобів розповсюдження рекламної інформації.

 

Існує декілька видів реклами, які розрізняються, в першу чергу, залежно від виконуваних функцій та засобів розповсюдження рекламної інформації.

В залежності від цільового спрямування об’єкту реклами розрізняють інформативну (формує уяву покупця про певні товари, їхнє призначення, та принцип дії) та переконуючу (мотивує покупця до купівлі) рекламу. Крім того, нагадуюча реклама повертає увагу покупця до раніше рекламованого предмету, а підкріплююча – підтримує вже сформовану якісну позицію щодо характеристик товару.

Засоби для розповсюдження рекламного продукту

Засобами розповсюдження реклами виступають пресові агенції, друковані видання (газети, журнали, різноманітні буклети, каталоги та брошури), засоби телевізійного та радіо мовлення, рекламні відео та аудіо зображення. Рекламування певних видів товарів та послуг здійснюється шляхом проведення відповідних ярмарок, виставок, різноманітних промоакцій та завдяки використанню комп’ютерної мережі. Ще одним видом рекламування є використання зовнішньої реклами, засоби для облаштування якої можна придбати на https://avers.ua.
Зовнішня реклама призначена насамперед для випадкових глядачів, приїжджих громадян та туристів, що вперше відвідують ту чи іншу місцевість. За її допомогою можна досягти високої частоти повторень, таке донесення інформації має порівняно невисоку вартість та низький рівень конкуренції, зміст рекламованого продукту, як правило конкретний.

Носії зовнішньої інформації

Носії реклами, за допомогою яких просувають на ринку споживчі товари і послуги розміщують поза приміщеннями – на вулицях, будинках з використанням:

  • вивісок, зовнішніх плакатів;
  • рекламних щитів, брандмауерів;
  • світлових установок, перетяжок і навісів.

Використання зовнішнього рекламування дозволяє привертати увагу глядачів до певного виду товарів, інформація що доноситься, легко сприймається та засвоюється, залишаючись в пам’яті навіть за короткий час споглядання, а висока повторюваність (частота показів) тільки сприяє цьому.
Одним із носіїв такої реклами є акрилайт – рекламний щит у вигляді прозорого панно, що виготовлене з грубого органічного скла. На щиті може бути вигравірувано текст, малюнок, логотип, який за бажанням підсвічується люмінесцентними або світлодіодними лампами. Ще одним видом зовнішнього інформування є вітрина, головне завдання якої – привернути увагу клієнта та вивіска, яка може бути мальованою або неоновою.

Будь-які пластикові і плівкові матеріали для виготовлення зовнішньої реклами можна придбати на сайті avers.ua. До уваги покупців панелі для реклами, органічне скло різної товщини та форми, листові пластинки з ударостійкого полістиролу та ПВХ, світлоповертаючі та флуоресцентні плівки. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: