Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Таксист, що віз Полякова, дав нові свідчення

Таксист, що віз Полякова, дав нові свідчення фото

таксист, що віз ародного депутата від Чернігова Антона Полякова, передумав і видав іншу версію подій, ніж ту, яку розповів на місці патрульним. Про це розповів речник МВС Артем Шевченко. – Його перші свідчення не були щирими. Ті свідчення, які він дає зараз під протокол, відрізняються від тих повідомлень, які він робив одразу під час спілкування з поліцейськими, – розповів Артем Шевченко.

За його словами, тепер таксист не стверджує, що підібрав потерпілого випадково не вулиці. Навпаки – він «деякий час» їздив з автомобілем, у якому був Антон Поляков. З якою метою – поки у поліції не повідомляють.

А вже потім Антон Поляков пересів з автомобіля, в якому їхав, до таксі, де і помер.

– Поляков не був випадковим пасажиром...Зараз з водієм таксі ідуть різні слідчі дії щоб встановити щирість свідчень і його роль у справі. Поки що підозри немає. Якщо слідство побачить, що можна вийти на підозру – повідомимо, – додав речник МВС.

Також Артем Шевченко повідомив, що у справі фігурує три основні свідки. Крім водія таксі це ще дві особи. За повідомленням ЗМІ одна з них – помічник депутатки Анни Скороход Руслан Джамбулатов, з яким провів вечір загиблий. Саме у його машині їхав Поляков до того, як пересісти до таксі. Хто третій свідок у поліції поки що не повідомляють.

Нагадаємо, народний депутат від Чернігова (округ №206) Антон Поляков помер 8 жовтня. Його тіло у салоні таксі виявили патрульні, які зупинили автомобіль, що порушило правила дорожнього руху.  Чоловіка намагались реанімувати лікарі швидкої, але згодом констатували смерть.

За першими свідченнями водія, він підібрав пасажира випадково – той зупинив з руки машину і дав домашню адресу. По дорозі йому стало зле і водій вирішив їхати до лікарні.

За два дні поліція повідомила, що в організмі Полякова виявили не лише алкоголь, але і наркотик під назвою методон. Наразі поліція вивчає кілька версій, серед яких і отруєння – навмисне чи випадкове.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: