Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дочка викинула з вікна всі заощадження батьків

Дочка викинула з вікна всі заощадження батьків фото

Стало відомо, що 3 листопада дівчінка з Чернігова, якій 11 років, аби зняти прокляття з матері, викинула з вікна шахраям майже всі батьківські заощадження. Йдеться про кошти, а також золоті прикраси. Про це Суспільному повідомила речниця поліції області Наталія Слабеняк. З її слів, коли дитина була сама вдома, до неї на стаціонарний телефон подзвонила жінка та представилася колегою її матері. Вона сказала, що на матір дівчинки накладене прокляття, та їй потрібно терміново допомогти.

Задля вирішення ситуації, шахрайка запропонувала дівчинці викинути гроші та коштовності, які є вдома, через вікно. Що дитина й зробила.

ФОТО: Поліція Чернігівської області

Як з'ясувалось, протягом жовтня-листопада до поліції звернулося також п’ятеро літніх чернігівців, які постраждали від дій шахраїв. Підозрювані діяли за однаковою схемою: телефонували пенсіонерам на стаціонарний телефон і повідомляли, що їхні син/дочка потрапили в ДТП. Після цього, невідома жінка забирала у пенсіонерів кошти нібито на «вирішення питання» чи «лікування» рідних. Жінка виманила у потерпілих загалом понад 200 тисяч гривень.

Вчора, 4 листопада, поліція затримала підозрювану. Це виявилася 35-річна безробітна чернігівка.

Найближчим часом слідчі планують повідомити їй про підозру у скоєнні злочинів та обрати запобіжний захід.

За всіма фактами поліція відкрила провадження за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: