Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Де Дзербі після нічиєї з «Шерифом»: «Пропустили на останній секунді через помилку»

Де Дзербі після нічиєї з «Шерифом»: «Пропустили на останній секунді через помилку» фото

7-го грудня донецький клуб приймав молдавський в рамках групового етапу 6-го туру Ліги чемпіонів. Тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі висловився про підсумки матчу з «Шерифом» (1:1) у Лізі чемпіонів.  Наступний матч підопічних Де Дзербі запланований вже на лютий, зараз у футболістів почалась зимова відпустка. Перша гра, після канікул, пройде проти харківського «Металіста 1925». Вигідні коефіцієнти на футбол пропонує букмекерська контора Мелбет.

Перед тим, як робити ставки в цій БК, спочатку слід пройти реєстрацію.

Щодо матчу з молдавським «Шерифом», Роберто Де Дзербі сказав, що його гравці повинні були перемогти в цьому матчі з рахунком 5:0, тому що у «гірників» було багато шансів, щоб забити. 

У першому таймі «Шериф» підстерігав «Шахтар» в обороні. За словами, головного тренера «гірники» мали мало можливостей знайти вільні зони, але все одно домінували в грі. 

У другому таймі «Шериф» грав на декілька метрів уперед, і тоді вже донеччани менше домінували, але змогли більше грати в глибину. 

«Шахтар» створив багато моментів, аби забити в обох таймах, але практично не скористалися ними. При цьому Де Дзербі розповів, що на останній секунді його команда пропустила через помилку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: