Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відомий інста-кондитер з Чернігова

Відомий інста-кондитер з Чернігова фото

Знайомтесь - Юлія Лапа. Вона найвідоміший інста-кондитер Чернігівщини. Судіть самі, у дівчини родом з Мени в інстаграмі - близько 17 тисяч підписників, її торти та випічку замовляють далеко за межі Чернігова. Сама ж авторка десертів не втомлюється нагадувати  - її бізнес родинний, майстерно опановувати тістечка та макарунси їй допомагали близькі. І досі в її інстаграмі та сторіз різноманітні десертики часто рекламують улюблені чоловіки Юлії - троє синів та чоловік Микола,

який про себе так і пише в соцмережі «працюю в кондитерській Юлії Лапи».

А починалося все майже 7 років тому, у декреті, коли молода матуся частувала друзів та родичів смачними десертами. В її щасливу зірку повірила родина, клієнти (перше замовлення 26 червня 2015), тож, у новорічний сезон 2015-го року Юлія повністю поринула у світ кондитерки. Першими витворами стали пряники, приготовані на власній кухні.

Перші 1,5 роки Юлія працювала сама, спала по 3 години і вірила в свою мрію стати "кимось більшим".

Через 2 роки в неї з'явилась перша помічниця. Ще через рік до команди підключився Микола Лапа, чоловік Юлії, який покинув свою роботу пожежника і став "особистим" кондитером кондитера. І ось вже кілька років вони працюють разом, 24/7. І це… кайф, пише на своїй сторінці в інстаграмі Юлія.

Згодом - у родинного бізнесу з‘явився власний цех.

Вже … 6 років пройшло…З домашньої кухні ми переїхали в окремий цех та створили нашу маленьку кондитерську сім‘ю - мою дорогоцінну команду. А фото передивляюсь, так тепло згадувати, як починалася наша історія.

Нині команда налічує 5 людей і безліч ідей. Кожен сезон - нова колекції десертів, авторські та крафтові торти, макарунси, чізкейки, печиво та пряники, усього не перелічиш.

Сама Юлія зізнається: створення десертів - то є чистий кайф. Особливо для зимової колекції. У неї є навіть свій ритуал, як це зробити якнайкраще.

Я відпускаю всіх своїх працівників по домам і 3-4 дні працюю в цеху сама. Це мій особистий кайф. Кожного року, створюючи колекцію, я слухаю джаз, бо то любов. Я дуже багато малюю, фотографую… роблю навіть більше наборів, лише для того, аби насолодитися.

Фото та відео створення десертів теж викладають в інстаграмі. Майстриню часто тегають в мережі.

Відео свого креативу Юлія Лапа викладає у себе в інстаграмі. Команда не втомлюється надихатися та творити. Капкейки із позами кохання? Будь ласка. Торт з героями аніме «Наруто»? Без проблем. Чоловічі десерти під віскі? Легко!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: