Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Стало відомо, де знаходиться українська модель-свідок вбивства Нємцова

Також повідомляється, що вона просить допомогти їй повернутися в Україну. Стало відомо, де перебуває Дурицька. Ключовий свідок у справі про вбивство опозиційного політика Бориса Нємцова Ганна Дурицька знаходиться під охороною, правоохоронні органи обмежують її пересування, повідомляє її адвокат.

 
Також повідомляється, що вона просить допомогти їй повернутися в Україну.

Стало відомо, де перебуває Дурицька. Ключовий свідок у справі про вбивство опозиційного політика Бориса Нємцова Ганна Дурицька знаходиться під охороною, правоохоронні органи обмежують її пересування, повідомляє її адвокат.

"Анна знаходиться на квартирі одного з прихильників Нємцова. Її тримають під посиленою охороною і нікуди не пускають", - сказав "Інтерфаксу" в неділю адвокат свідка Вадим Прохоров.

"Зараз вона дала всі необхідні свідчення, в слідчих діях ми взяли участь. Тому ще вчора Ганна написала офіційну заяву українського консула, щоб їй допомогли якомога швидше повернутися на батьківщину - в Київ", - сказав адвокат.

Прохоров додав, що зараз ніяких нових даних про хід розслідування справи про вбивство Нємцова у нього немає. Водночас депутат Верховної Ради Степан Семерак підтвердив зустріч українського консула з Анною Дурицькою.

"Він зустрівся з нею після мого звернення до Міністерства закордонних справ України", - сказав Семерак. Він також висловив сподівання, що "найближчим часом буде заява МЗС України" для того, щоб забезпечити права Дурицької. Депутат також назвав перебування громадянки України в Росії "неформальним утриманням".

Борис Нємцов був застрелений в ніч на суботу в центрі Москви, коли йшов з Дурицькою по Великому Москворецькому мосту. Невідомі вистрілили в опозиціонера не менше семи-восьми разів.

Телеканал ТВЦ оприлюднив відеозапис камери відеоспостереження, на якому зафіксовано момент вбивства опозиціонера. Попри невисоку якість зображення, на мосту можна розгледіти машини і силуети людей.

СКР вже назвав можливі причини вбивства політика. Серед версій - політична провокація, помста ісламських екстремістів, український слід і побутові мотиви.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: