На Київщині виявили чотирьох осіб, які можуть бути причетними до ДРГ

Прикордонники Київщини продовжують ефективно захищати Україну та боротися зі злочинністю.

Прикордонники Київщини продовжують ефективно захищати Україну та боротися зі злочинністю.

Як повідомляє пресслужба окремого контрольно-пропускного пункту "Київ", минулого тижня прикордонники на Київщині виявили чотирьох осіб, які можуть бути причетними до диверсійно-розвідувальних груп.

У 27 випадках виявлено недійсні та підроблені документи, такі як паспорти, посвідки на проживання в Україні, візи та водійські права. У трьох випадках виявлено зброю, боєприпаси та наркотики. Виявлено п'ятьох іноземців, які прострочили термін перебування в Україні. Семеро осіб перебували за кермом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, а 12 не мали документів на право керування транспортним засобом. Прикордонники виконали 48 доручень уповноважених державних органів України.

Раніше на Київщині прикордонники виявили двох осіб, причетних до колабораційної діяльності. Також прикордонники виявили на Київщині двох чоловіків, у телефонах яких містилися компрометуючі матеріали. В уродженця Луганської області виявили інформацію російської пропаганди та листування антиукраїнської спрямованості. В іншого громадянина прикордонники виявили російські рублі та записи розмов з правоохоронними органами рф та так званої днр. Живі соколи, зброя та стародавні монети: ТОП-10 резонансних затримань від Київської митниці. 

У 2022 році київськими митниками було виявлено декілька серйозних порушень митних правил як до початку, так і під час повномасштабної війни.

Джерело: kyiv.comments.ua
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: