У Підмосков'ї атака дронами триває

Неподалік Москви біля міста Ногинськ впав начинений вибухівкою безпілотник. Згодом за декілька кілометрів росіяни знайшли ще кілька літальних об'єктів.

Неподалік Москви біля міста Ногинськ впав начинений вибухівкою безпілотник. Згодом за декілька кілометрів росіяни знайшли ще кілька літальних об'єктів.

У Богородському окрузі та Павло-Посадському міському окрузі, які обидва у Підмосков'ї, 24 квітня виявили ще 2 дрони. Про це пишуть російські ЗМІ.

Доволі серйозна зброя, – Повітряні сили про БпЛА з 17 кілограмами вибухівки, що впав під Москвою

Квадрокоптер з камерою виявили неподалік місця падіння дрона з вибухівкою

У силових структурах Росії повідомили, що за кілька кілометрів від місця падіння безпілотника літакового типу у Богородському окрузі Підмосков'я знайшли невеликий квадрокоптер із камерою.

За однією з версій окупантів, цей квадрокоптер міг корегувати вогонь безпілотника з вибухівкою, який впав неподалік.

За кілька кілометрів від безпілотника українського виробництва, що впав у лісосмузі, біля одного з будинків у СНТ "Таганський Східний" знайдено невеликий квадрокоптер з камерою. Наразі опрацьовується версія, що він міг виконувати функцію коригування літакового безпілотника у режимі онлайн,
– повідомили у відомстві.

Цікаво, що флешки всередині дрона не було. При цьому окупанти зауважили, що пролетіти так далеко, як UJ-22, він не може за характеристиками. Отже, запустили його десь неподалік від місця падіння.

У сусідньому окрузі виявили БпЛА з парашутами

Також у Павлово-Посадському міському окрузі виявили безпілотник із двома парашутами. Безпілотник побачив 47-річний місцевий житель.

Дрон спустився на двох парашутах поряд із його ділянкою – до будинку, в якому ніхто не живе. У Росії повідомили, що вибухових речовин та вибухових пристроїв на ньому не виявили. Зовнішньо він нагадує російський БпЛА "Орлан-10".

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: