Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вийшов перший тизер українського фільму жахів «Конотопська відьма» (відео)

Вийшов перший тизер українського фільму жахів «Конотопська відьма» (відео) фото

FILM.UA Group презентував тизер фільму жахів "Конотопська відьма". Події горору розгортаються на тлі повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Фільм жахів "Конотопська відьма" став першим проєктом FILM.UA Group в лінійці горорів з українським міфологічним бекграундом.

За сюжетом прадавня відьма з Конотопу закохалося в звичайного хлопця і зреклася своїх відьомських сил. Та, коли з початком повномасштабної війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого, вона вирішує помститися, повертаючи свої сили, і обрушує жахливі та криваві кари на вбивць.

Сценарист та автор ідеї - Ярослав Войцешек, автор сценаріїв «Мавка. Лісова пісня», «Пульс», «Захар Беркут», «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», «Сторожова застава». На створення такого фільму Войцешека надихнув сам образ відьми, яка нерідко є головним персонажем легенд, у тому числі й сучасних, а також реальна історія конотопчанки, яка прокльонами зустріла російських окупантів у рідному місті.

Тобто, судячи з опису, до одноіменного твору Григорія Квітки-Основ’яненка нова стрічка ніякого відношення не має.

Сьогодні FILM.UA Group презентував перший офіційний тизер горору. Відьму зіграла акторка Тетяна Малкова, відома своєю роллю секретарки Ольги у серіалі «Моя улюблена Страшко». Режисером та сценаристом став Ярослав Войцешек, а продюсеркою виступила Ірина Костюк. Виконавчий продюсер – Кирило Горобець.

Це була дуже кропітка робота, найскладніше було працювати з пластичним гримом, який є важливою частиною образу головної героїні. У цьому нам допомогли Світлана Римакова, яка працює з образами Джамали, ONUKA, Олени Зеленської, а також Маша Петровська, відома своєю роботою у фільмі "Безславні кріпаки". Розробляла ескізи образу відьми Ольга Навроцька,
– розповіла Ірина Костюк.
 

У тизері використана пісня Енджі Крейди "Враже", написана на слова Людмили Горової.

Дивіться відео і поринайте у атмосферу містицизму та справедливої люті

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: