Вийшов перший тизер українського фільму жахів «Конотопська відьма» (відео)

FILM.UA Group презентував тизер фільму жахів "Конотопська відьма". Події горору розгортаються на тлі повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

FILM.UA Group презентував тизер фільму жахів "Конотопська відьма". Події горору розгортаються на тлі повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Фільм жахів "Конотопська відьма" став першим проєктом FILM.UA Group в лінійці горорів з українським міфологічним бекграундом.

За сюжетом прадавня відьма з Конотопу закохалося в звичайного хлопця і зреклася своїх відьомських сил. Та, коли з початком повномасштабної війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого, вона вирішує помститися, повертаючи свої сили, і обрушує жахливі та криваві кари на вбивць.

Сценарист та автор ідеї - Ярослав Войцешек, автор сценаріїв «Мавка. Лісова пісня», «Пульс», «Захар Беркут», «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», «Сторожова застава». На створення такого фільму Войцешека надихнув сам образ відьми, яка нерідко є головним персонажем легенд, у тому числі й сучасних, а також реальна історія конотопчанки, яка прокльонами зустріла російських окупантів у рідному місті.

Тобто, судячи з опису, до одноіменного твору Григорія Квітки-Основ’яненка нова стрічка ніякого відношення не має.

Сьогодні FILM.UA Group презентував перший офіційний тизер горору. Відьму зіграла акторка Тетяна Малкова, відома своєю роллю секретарки Ольги у серіалі «Моя улюблена Страшко». Режисером та сценаристом став Ярослав Войцешек, а продюсеркою виступила Ірина Костюк. Виконавчий продюсер – Кирило Горобець.

Це була дуже кропітка робота, найскладніше було працювати з пластичним гримом, який є важливою частиною образу головної героїні. У цьому нам допомогли Світлана Римакова, яка працює з образами Джамали, ONUKA, Олени Зеленської, а також Маша Петровська, відома своєю роботою у фільмі "Безславні кріпаки". Розробляла ескізи образу відьми Ольга Навроцька,
– розповіла Ірина Костюк.
 

У тизері використана пісня Енджі Крейди "Враже", написана на слова Людмили Горової.

Дивіться відео і поринайте у атмосферу містицизму та справедливої люті

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: