Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вступна кампанія 2023 – запрацювала гаряча лінія МОН та чат-бот

Вступна кампанія 2023 – запрацювала гаряча лінія МОН та чат-бот фото

Другий рік поспіль вступна кампанія в Україні проходить в умовах воєнного стану. У 2023 році вступники знову складають національний мультипредметний тест замість ЗНО. Також абітурієнти повинні подати мотиваційні листи, а для вступу на деякі спеціальності – скласти творчі іспити.

Цьогоріч вступ переважно здійснюватиметься дистанційно через електронні кабінети вступника, реєстрація яких розпочнеться вже 1 липня. Прийом заяв і документів від вступників триватиме з 19 до 31 липня

Вже працює консультативна лінія МОН, яка створена з метою допомоги вступникам та їхнім батькам в отриманні відповідей на питання щодо проведення вступної кампанії та оперативного реагування на можливі факти порушення законодавства про фахову передвищу та вищу освіту. Звертатися можна за номером 0 (800) 50-45-70 або на електронну пошту vstup2023@mon.gov.ua.

Отримати консультацію через сервіси можна з понеділка до четверга з 09:00 до 17:00 та у п’ятницю з 09:00 до 16:45.

Крім цього на сайті МОН можна поставити запитання щодо вступу через чат-бот.

Протягом усієї вступної кампанії експерти міністерства забезпечуватимуть контроль за проведенням вступу, консультуватимуть громадян та оперативно реагуватимуть на можливі факти порушень.

Відповіді на найпоширеніші запитання щодо вступу зібрані за посиланням: https://bit.ly/44mfS4m

Про це повідомив Міністр освіти України Оксен Лісовий на сторінці у Фейсбук.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: